Auckland ka Tokyo dina Air New Zealand

Hawa-Selandia Anyar
Hawa-Selandia Anyar

Air New Zealand, pamawa bendera Selandia Anyar sareng anggota Star Alliance bakal ngahanca hiberna ti Auckland ka Tokyo. Rute Auckland-Narita maskapai ieu henteu acan beroperasi ti 30 Maret kusabab larangan Covid-19 anu ningali rute internasionalna turun 95 persén.

Air Selandia Anyar bakal ngoperasikeun hiji jasa pamulangan per minggu dina jalur Auckland-Narita na sareng penerbangan munggaran angkat di Auckland dina 25 Juni.

Selandia Anyar ampir bebas tina Coronavirus sareng para ahli pariwisata di seueur tempat di dunya damel dina perjanjian pikeun ngahanca pariwisata ti Selandia Anyar.

Tujuan sapertos kitu kalebet Hawaii, sareng panginten Jepang.

#rebuildingtravel

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.