Nalika Sendal Resorts Ngadopsi Sakola, Éta Ngadopsi Komunitas
Sendal Resort

Nalika Gordon "Butch" Stewart dibuka Sendal kahijina , Anjeunna kagungan hiji mandat pohara penting: Resort bakal diperlukeun pikeun ngadopsi hiji sakola di masarakat. Anggota tim kedah miara éta sareng mastikeun yén fasilitas sareng murid ngagaduhan anu diperyogikeun pikeun suksés. Éta langkung ti tilu puluh taun ka pengker, sareng awal perusahaan komitmen pikeun masarakat sareng tradisi jasa yén Sandals Resorts International (SRI) parantos ngasuh.

"Kami gaduh sumber daya, ku alatan éta, tanggung jawab meta," saur Stewart, Pupuhu sareng Pendiri Sendal Resorts sareng Pantai Resorts.

Kiwari, unggal Resort handapeun spanduk Sandals Resorts InternationaI diperyogikeun pikeun ngadopsi sakola sareng dina sababaraha kasus sadayana komunitas pikeun mastikeun yén pesen kaséhatan, kaamanan, masalah lingkungan, komunitas, sareng kasempetan dibagi sabisa-bisa. Ti ngabantosan nyayogikeun laboratorium komputer énggal sareng ngawangun ruang kelas tambahan pikeun masihan beasiswa pikeun mahasiswa anu terang tapi butut sareng hosting dinten karir, tim resor SRI teras-terasan nyayogikeun bimbingan sareng ngabagi pengetahuan sareng sumberdaya na sareng tatangga Karibia.

Nalika Sendal Resorts Ngadopsi Sakola, Éta Ngadopsi Komunitas
Sendal Resorts di masarakat.

Dina 2007, Sandals Resorts nampi Condé Nast Traveler World Savers Award pikeun program Adopt-A-School sareng padamelanana di komunitas Karibia. Salami langkung ti 25 taun, Condé Nast parantos mikawanoh hotél pangalusna di dunya, kapal pesiar, sareng maskapai.

Sendal sareng Pantai Resor anu terkenal di dunya parantos robih tina hiji mérek sareng hiji Resort di Montego Bay, Jamaika, janten salah sahiji nami silaturahmi anu paling terkenal sareng anu meunang penghargaan di dunya. Kalayan 5 mérek sareng 24 sipat di 7 nagara kalebet Antigua, The Bahamas, Grenada, Barbados, Jamaica, Saint Lucia, sareng Turks sareng Caicos, Sendal sareng Pantai Resorts mangrupikeun pamimpin anu teu dibantah tina pangalaman liburan Karibia sareng tetep komitmen pisan ka daérah éta, bakti. sorangan pikeun pamekaran Resort anu inovatif yén kecap tina Pupuhu sareng Pendiri Gordon "Butch" Stewart, "ngaleuwihan ekspektasi" kanggo tamu, réncang, sareng jalma-jalma anu nyebat bumi Karibia.

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali