24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta wartos kasalametan teknologi Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

WTTC ngajalankeun protokol Travel Aman pikeun atraksi, nyewa mobil sareng nyéwa jangka pondok

Ngadamel deui.ngumbara keprok tapi ogé patarosan WTTC protokol perjalanan aman anyar
wttc aman perjalanan cap

nu Déwan Wisata & Pariwisata Dunya (WTTC) nyaeta ngawangun deui perjalanan.  Organisasi pariwisata di London sareng sababaraha perusahaan perjalanan panggedéna salaku anggota, parantos ngaluarkeun tahap katilu na ngeunaan langkah-langkah anu dirancang pikeun ngawangun deui kapercayaan konsumén global, ngirangan résiko, sareng ngadorong balikna Safe Travels.

Protokol pangénggalna pikeun sektor Wisata & Pariwisata global fokus kana langkah-langkah pikeun mastikeun dibuka deui atraksi global, ngajalankeun bisnis ka perusahaan nyewa mobil, sareng ngaktipkeun rentals jangka pondok pikeun ngamimitian ngabagéakeun tamu.

WTTC, anu ngagambarkeun sektor swasta Travel & Pariwisata global, ngayakeun diskusi anu detil sareng pamangku kapentingan sareng organisasi konci pikeun mastikeun buy-in, alignment, sareng implementasi praktis.

Ukuran éta ngabantosan pikeun netepkeun harapan anu jelas ngeunaan naon anu tiasa kaalaman ku para wisatawan dina 'normal anyar' anu nawiskeun lingkungan anu aman nalika larangan perjalanan direda.

Didukung ku Organisasi Pariwisata Dunya PBB (UNWTO), protokol WTTC ogé tumut kana pedoman ti Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO), sareng Perangko WTTC Safe Travels ngakuan tujuan éta, nagara, bisnis, sareng pamaréntahan sadunya anu parantos ngadopsi éta.

Protokol Travel Aman ogé tumut kana pedoman ti Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO), sareng cap WTTC Safe Travels ngakuan tujuan-tujuan éta, nagara, usaha, sareng pamaréntah di dunya anu parantos ngadopsi.

Gloria Guevara, Présidén & CEO WTTC, nyarios: "Objek wisata di dunya, nyewa mobil, sareng nyewa jangka pondok, sadayana mangrupikeun komponén konci tina seueur liburan kulawarga, janten penting pisan urang netepkeun tindakan anu ngamungkinkeun perjalanan anu aman dilakukeun pikeun wisatawan sareng wisatawan.

"Kapercayaan konsumén penting pisan pikeun nyiptakeun iklim dimana Travel & Pariwisata tiasa dilanjutkeun. Kami terang yén palancong bakal hoyong ngajajah sareng terlibat sareng dunya sakurilingna sakali deui sareng balikna ogé bakal ngabantosan kakuatan ékonomi di dunya anu diperyogikeun.

"Kami hoyong hormat ka sadaya perusahaan di sektor swasta global anu parantos maju sareng ngiringan ngadukung protokol WTTC Safe Travels. Aranjeunna nyiptakeun konsistensi anu diperyogikeun pikeun ngamungkinkeun séktor Perjalanan & Pariwisata anu dihirupkeun deui dibuka deui pikeun bisnis.

"Keahlian ti usaha ageung sareng alit parantos nyumbang kanggo ngahartikeun pangalaman anyar pikeun palancong sareng tindakan global anu mantap ieu parantos dianut di sakumna dunya."

Brian Chesky, pendiri sareng CEO Airbnb nyarios:

"Kahayang pikeun ngumbara jero pisan dumasarkeun kana umat manusa. Industri bakal rebound sareng kritis pikeun ngadukung pamulihan sosial sareng ékonomi masarakat. Airbnb ngabagéakeun karya WTTC pikeun nyiptakeun protokol kaséhatan sareng kaamanan anu ngajagi komunitas sareng ngadukung usaha pamaréntah pikeun muka deui ékonomi. "

Kasejahteraan wisatawan sareng jutaan jalma padamelan di séktor Wisata & Pariwisata di jantung pakét komprehensif WTTC ngeunaan protokol Travel Aman.

Aranjeunna nyingkahan munculna sababaraha standar, anu ngan ukur bakal ngalieurkeun konsumén sareng nunda recovery séktor.

Aranjeunna ogé nyayogikeun konsistensi ka tujuan sareng nagara ogé pituduh pikeun panyadia perjalanan, maskapai, bandara, operator, sareng wisatawan, ngeunaan pendekatan énggal pikeun kaséhatan sareng kabersihan di dunya pasca-COVID-19.

Protokol pikeun industri atraksi disusun dumasar kana wawasan sareng kerangka anu dikembangkeun ku Asosiasi Global pikeun Industri Daya Tarik (IAAPA) pikeun ngadukung tempat wisata anu aman, séhat, sareng tanggung jawab di dunya.

Ukuran na ningkatkeun fokus kana kaséhatan, kasalametan, sareng standar jarak fisik pikeun tempat sapertos taman hiburan, akuarium, pusat hiburan kulawarga, musium, pusat sains, taman téma, taman cai, kebon binatang sareng tempat hiburan sareng budaya anu sanés.

Nyewa mobil parantos janten panyayogi penting transportasi sareng mobilitas dina waktos normal pikeun saha waé anu kedah ngumbara, sareng di dunya COVID-19 dunya tiasa penting pisan pikeun anu nyayogikeun jasa kritis, kalebet ahli kaséhatan, jasa darurat, sareng utilitas.

Protokol Rental jangka pondok anu diusulkeun didesain pikeun pamilik sareng operator.

Perusahaan sareng asosiasi terkemuka dina industri Sewa Jangka Pondok dikonsultasi raket ku WTTC. Seueur anu bermitra sareng ahli anu dipercaya dina kasihatan umum sareng pamaréntah pikeun ngadukung pembukaan aman, séhat, sareng jawab jenis akomodasi ieu pikeun palancong.

WTTC ngabagi hidayah anyar kana opat pilar kalebet kesiapan operasional sareng staf; nganteurkeun pangalaman anu aman; ngawangun deui kapercayaan sareng kayakinan, sareng nerapkeun kabijakan anu ngamungkinkeun.

Ukuran anu diumumkeun dinten ieu kalebet:

Obyek

  • Ajak tamu pikeun mésér tikét canggih online upami tiasa, sareng dianggap éntri anu parantos ditangtoskeun sareng kelompok anu langkung alit
  • Identipikasi kapasitas anu réalistis pikeun atraksi dumasar kana antrian panjang, daérah tunggu, pra-acara sareng kapasitas kendaraan sareng saluyukeun sasuai pikeun ngamungkinkeun jarak fisik
  • Pamakéan sistem antrian virtual, titik kontak tanpa kontak, sareng pamayaran dimana mungkin
  • Alat panyalindungan pribadi (PPE) sayogi pikeun sadaya padamel-pelanggan
  • Diberesihkeun ditingkatkeun dina titik touch-frékuénsi luhur, sapertos kétang, daérah umum sareng lift.
  • Ngabersihan strollers, buggies listrik sareng korsi roda antara unggal panggunaan upami lumaku
  • Janten pembersih tangan anu sayogi di daérah lalu lintas tinggi sapertos jalan asup, jalan setapak konci, lokasi tuangeun sareng inuman, toko barang dagangan sareng jalan kaluar
  • Pertimbangkeun nambihan jumlah pagelaran sareng pengumuman acara pamungkas pikeun ngajurung tamu nyandak waktosna kaluar
  • Pikeun taman cai, évaluasi nutup atanapi ngaleungitkeun fitur interaktif langsung dina struktur maén upami henteu katutupan dina cai kolam renang anu diubaran
  • Ajak tamu pikeun ngirangan jumlah barang-barang pribadi anu dibawa ka tempat éta

rental mobil

  • Déklarasi kaséhatan sateuacanna liwat email, upami diperyogikeun sareng saluyu sareng GDPR
  • Ningkatkeun beberesih ka sadaya kantor, kalebet check-in, konter, desktops, kamar, sareng touchpoints frekuensi tinggi
  • Ajak panggunaan pick-up curbside teras lungsur. Pertimbangkeun ngalih kana prosés digital anu lengkep kalebet pamayaran sareng ngawatesan interaksi fisik sareng staf
  • Cék kasihatan / suhu, upami disarankeun ku panerapan, sareng stasiun sanitasi pikeun palanggan ngalangkungan sanitizer tangan di daérah lalu lintas tinggi
  • Ngawatesan jumlah jalma anu diidinan per kempelan kandaraan, ogé ngirangan jumlah jalma anu diidinan dina pendirian mobil nalika unggal waktos.
  • Sadaya mobil anu kedah diberesihkeun ku fokus kana titik-titik frekuensi tinggi sapertos konci, setir, kolom setir, tongkat roda, korsi, kantong korsi, sabuk pengaman, gagang panto, kotak gir, kotak sarung tangan, curhat, tombol konci, interior panto, daérah antara korsi, dasbor, kontrol radio, konsol tengah, kaca spion sareng sisi kaca, wadah cangkir sareng permukaan anu sanés.

Sewa jangka pondok

  • Pamakéan téknologi tanpa kontak pikeun ngaktipkeun otomatisasi nalika check-in sareng mayar dimana mungkin
  • Ngaleutikan interaksi fisik nalika nyayogikeun konci pikeun sémah, idéalna dina cara teu kontak ku nawiskeun self-check-in sareng check-out, dimana mungkin
  • Ningkatkeun kabersihan, disinféksi, sareng prakték beberesih jero ogé ningkatkeun frekuensi ngabersihkeun / disinféksi kalayan fokus kana titik-titik frekuensi tinggi, kalebet kamar tidur, daérah umum, kamar mandi, sareng dapur, kalebet sendok garapan sareng sanitasi alat-alat
  • Nyayogikeun sémah kalayan etiket jarak jauh fisik, kalebet dina lift upami aya hubunganana, ngalangkungan signage
  • Ngadamel sanitizer panangan anu sayogi pikeun tamu dina lawang séwang jangka pondok

WTTC sateuacanna parantos ngaluarkeun detil protokol perjalanan anu aman pikeun penerbangan, maskapai, MICE, operator wisata, silaturahmi sareng ritel luar ruangan, anu sacara lega didukung sareng dirojong ku CEO luhur sareng pamimpin bisnis sacara global.

Éta ogé parantos ngempelkeun cap kaamanan global anyar pikeun ngadorong Aman Perjalanan sareng pembukaan deui sektor Travel & Pariwisata.

Tujuan wisata utama sapertos Turki, Mesir, Portugal, sareng Jamaika, sareng anu sanésna, parantos ngarahkeun jalan pikeun ngadaptarkeun cap kaamanan sareng kebersihan global anu munggaran di dunya.

Bukti tina laporan Kesiapan Krisis WTTC, anu nyawang 90 jinis krisis anu béda, nyorot pentingna kerjasama publik-swasta pikeun mastikeun yén kabijakan palinter sareng komunitas anu épéktip aya dina ngaktipkeun sektor Wisata & Pariwisata anu langkung tahan banting. 

Numutkeun Laporan Pangaruh Ékonomi 2020 WTTC, salami 2019, Travel & Pariwisata tanggung jawab pikeun hiji tina 10 padamelan (330 juta total), ngahasilkeun kontribusi 10.3% pikeun PDB global sareng ngahasilkeun hiji tina opat tina sadayana padamelan anyar.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.