24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Rapat Berita Industri wartos jelema resorts tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

70% urang Amérika ngadukung stimulus ékonomi langkung pikeun pamulihan industri perjalanan

70% urang Amérika ngadukung stimulus ékonomi langkung pikeun pamulihan industri perjalanan
70% urang Amérika ngadukung stimulus ékonomi langkung pikeun pamulihan industri perjalanan
Ditulis ku Harry S. Johnson

Survey anyar anu ditugaskeun ku American Hotel & Lodging Association (AHLA) mendakan yén nalika urang Amérika tetep ragu-ragu ngeunaan perjalanan, aranjeunna pisan-pisan ngadukung usaha ku Kongrés pikeun ngabantosan industri perjalanan pulih kalebet ngabantosan hotél tetep panto kabuka sareng ngauihkeun padamel, ogé ngadorong jalma Amerika ngumbara deui.

Kalayan ngan ukur 18 persén réspondén anu ngalaporkeun nyandak perjalanan sapeuting ti bulan Maret, karusakan anu disababkeun pikeun industri hotél parantos salapan kali langkung parah tibatan 9/11, kalayan langkung ti 8 dina 10 hotél kedah ngareureuhkeun atanapi ngagaleuh padamel nalika pandemi.

Papanggihan konci:

 

  • 70 persen urang Amérika ngadukung liliwatan rangsangan ékonomi tambahan pikeun industri anu paling négatip kapangaruhan ku pandemi, kalebet séktor perjalanan sareng silaturahmi.
  • Ku ampir 3-1 margin, Amérika ngadukung kiridit pajeg perjalanan féderal anu énggal pikeun ngadorong jalma kana perjalanan (dukungan 61%, 21% nentang).
  • Ku ampir 3-1 margin, Urang Amérika ngadukung mulangkeun pangurangan biaya hiburan bisnis pikeun ngadorong perjalanan bisnis (dukungan 57%, 21% nentang).
  • Ku langkung ti marg 3-1, Amérika ngadukung usaha ku pamaréntah féderal pikeun nungtut bank nawiskeun panawaran hutang atanapi kasabaran dina hipotik hotél komérsial (dukungan 63%, 16% nentang).

 

"Nalika komunitas dibuka deui, urang disarankeun ningali jalma mimiti ngumbara sareng sababaraha padamelan hotél balik deui, tapi teu salah, kaseueuran hotél masih nyobian salamet. Urang Amerika ngadukung pisan usaha ku Kongrés pikeun nyayogikeun industri hotél ku dukungan tambahan pikeun mastikeun yén urang tiasa ngauihkeun karyawan urang sareng ngajaga panto urang kabuka, "saur Chip Rogers, présidén sareng CEO American Hotel & Lodging Association. "Kami peryogi Kongrés pikeun terus ngutamakeun industri sareng padamel anu paling kapangaruhan ku krisis, janten kami tiasa ngarawat sareng ngarawat jalma-jalma anu kakuatan industri urang, komunitas sareng ékonomi urang."

Industri parantos ngabéréskeun "Roadmap to Recovery" nyauran Kongrés pikeun ngabantosan hotél tetep sareng ngarawat karyawan, ngajagi karyawan sareng tamu, jaga panto hotél kabuka sareng insentif warga Amerika ngumbara deui nalika aman.

Bagéan tina roadmap industri hotél pikeun Kongrés nyaéta nyayogikeun insentif pajak samentara pikeun ngadorong perjalanan domestik sareng mulangkeun pangurangan biaya hiburan bisnis, anu Rogers nyatakeun henteu ngan ukur bakal masihan dorongan pikeun hotél sareng kamampuanna pikeun tetep kabuka sareng ngajaga padamel tapi ogé lokal ékonomi, kaasup réstoran sareng toko eceran anu ngandelkeun bisnis ti wisatawan.

"Ku ampir tilu ka hiji margin, urang Amérika ngadukung langkah-langkah ieu pikeun ngabantosan insentif perjalanan sareng bantosan hotél sareng usaha berjuang anu sanés sareng padamelna anu nyobian salamet tina krisis ieu. Naha anjeun cicing di kota utama, daérah pantai atanapi kota alit di luar interstate, hotél sering janten jangkar pikeun ngadukung padamelan, kagiatan ékonomi sareng pendapatan pajeg pikeun lokalitas di panjuru nagara, "saur Rogers.

Sateuacan pandemi, hotél ngadukung salah sahiji tina 25 padamelan Amérika — 8.3 juta total — sareng nyumbang $ 40 milyar dina pendapatan pajak kaayaan sareng lokal langsung di taun 2018 hungkul. Nanging, kusabab turunna permintaan perjalanan ti COVID-19, dalapan tina sapuluh hotél kedah dipareuman atanapi dianggo ku buburuh. Panghasilan pajak negara sareng lokal tina operasi hotél diperkirakeun turun $ 16.8 milyar dina 2020, numutkeun laporan anyar ku Oxford Economics anu dikaluarkeun ku AHLA.

Pilari payun, survey ogé mendakan yén perjalanan henteu dipiharep bakal balik dugi ka taun payun kalayan seuseueurna urang Amerika nyarios yén aranjeunna henteu ngagaduhan rencana ngarambat salami sesa 2020.

"Industri hotél pangpayunna kapangaruhan ku pandemi sareng bakal janten salah sahiji anu terakhir anu pulih. Kami supir ékonomi utama, ngadukung jutaan padamelan sareng ngahasilkeun milyaran dina pendapatan pajeg. Ngalereskeun ékonomi urang deui dina jalur anu dimimitian ku ngadukung industri hotél sareng ngabantosan aranjeunna pikeun kéngingkeun deui pijakanana, "pokna Rogers.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.