24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

36.8 juta urang Amérika diperkirakeun pencét jalan pikeun Kaopat Juli

36.8 juta urang Amérika diperkirakeun pencét jalan pikeun Kaopat Juli
36.8 juta urang Amérika diperkirakeun pencét jalan pikeun Kaopat Juli
Ditulis ku Harry S. Johnson

Urang Amerika diperkirakeun bakal nyandak 36.8 juta perjalanan di akhir minggu kaopat Juli, ngajantenkeun Hari Kemerdekaan mangrupikeun acara perjalanan jalan anu pangageungna dugi ka taun ayeuna. Dibandingkeun sareng prediksi perjalanan American Automobile Association (AAA) taun ka tukang, perjalanan perjalanan bakal turun 11 persén tina 41.1 juta wisatawan AAA anu diprediksi di 2019.

Numutkeun data pangénggalna, kagiatan perjalanan jalan peringatan Poé balik deui ka pra-Covid-19 tingkat. Sanaos karusuhan sosial nyebar sareng ancaman kaséhatan anu lumangsung ti coronavirus novél, Daily Travel Index, sumber daya gratis anu dipasang online, terus ningkat. Indéks Wisata Harian diperkirakeun nyebrang 100% pikeun kahiji kalina dina akhir minggu Kaopat Juli, hartosna dua kali langkung seueur palancong anu pencét jalan dibandingkeun sareng dinten rata-rata dina bulan Fébruari

Indéks Wisata Harian mangrupikeun ukuran unggal dinten tina kagiatan perjalanan (perjalanan ku mobil langkung ti 50 mil) anu dicandak ku sadaya warga di 50 nagara bagian Amérika Serikat, kalayan jilidna diindeks ngalawan garis dasar kagiatan anu didamel sateuacana pandemi COVID-19.

Prediksi pikeun kagiatan kaopat Juli kaopat dumasarkeun kana data sajarah anu dicandak dina Indéks Wisata Harian sareng tumut kana dinten minggu anu lumangsungna jalan-jalan, musiman, sareng pangaruh COVID-19 dina perjalanan saprak pandemi mimiti Maret . 

Indéks Wisata Harian diawalan dina April 1, Nyayogikeun aksés gratis pikeun industri perjalanan sareng masarakat. Éta parantos diadopsi ku Asosiasi Perjalanan AS sareng dilebetkeun kana seueur alat panilitian industri sanés. Perjalanan di jalan umumna dianggap salaku indikator ngarah balikna industri perjalanan tina resesi anu aya hubunganana sareng COVID-19 sareng lockdowns salajengna anu dirancang pikeun ngagagalkeun panyebaranana.

Pikeun kaperluan proyéksi, periode perjalanan Liburan Kamerdékaan dihartikeun salaku periode lima dinten antara Rebo, Juli 1, 2020 ka Minggu, bulan Juli 5, 2020. Ramalan aktual pikeun volume drive domestik dumasar kana volume drive unggal dinten anu dirékam ti Juli 1, 2019, IMHE ngamajukeun maotna COVID-19 di Amérika Serikat, Departemen Pendaptaran Propinsi Motor Bagian Amérika Serikat, sareng faktor ékonomi perjalanan sareng pariwisata sapertos musiman sareng dinten minggu.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.