Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pariwisata Bélis nyiapkeun wilujeng sumping deui

Pariwisata Bélis nyiapkeun wilujeng sumping deui
Pariwisata Bélis nyiapkeun wilujeng sumping deui
Ditulis ku Harry S. Johnson

nu Dewan Pariwisata Belize (BTB) minggu kamari ngaluncurkeun sababaraha sési latihan virtual dina protokol énggal pikeun Hotel sareng Restoran. 535 pemangku kepentingan pariwisata diwanohkeun kana protokol anyar anu fokus kana prakték beberesih hotél & réstoran, interaksi sosial, kabijakan tempat kerja sareng prosedur operasi standar, bari mastikeun pangaruh minimal kana pangalaman tamu.

Nalika industri pariwisata Belize nuju siap muka deui, kasihatan, kasalametan, sareng karaharjaan industri, éta mangrupikeun padamel, masarakat Belizean anu langkung lega, sareng tamu urang langkung penting tibatan kantos, nalika urang ngirangan résiko Covid-19. Harepan Wisatawan parantos robih; Belize sacara proaktif adaptasi pikeun nyumponan sarat ieu bari ngabina kapercayaan kana kabersihan sareng kaamanan hotél, réstoran sareng fasilitas sanésna.

Salaku panutan nepi ka webinar bubuka minggu kamari, latihan salajengna pikeun sadaya industri bakal dilakukeun dina minggu anu bakal datang, anu bakal kalebet latihan khusus pikeun manajer sareng padamel payun di palaksanaan épéktip protokol énggal ieu. Sesi anu bakal datang bakal ngaliput jejer sapertos Manajemén Program, Pedoman Pembersihan, sareng Pedoman Perawatan Bumi sareng Cuci. Salaku tambahan, pamilon bakal dilatih ngeunaan cara ngadeteksi gejala COVID-19 sareng naon anu kedah dilakukeun upami padamel atanapi tamu nunjukkeun gejala. Sadaya ieu dilakukeun dina ngantisipasi dibuka deui bandara internasional Belize, pikeun mastikeun yén industri siap-siap ogé ngabagéakeun para wisatawan.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email