Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun! Warta Breaking Hungaria wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Bandara Budapest naekeun pasar Wétan Tengah

Bandara Budapest naekeun pasar Wétan Tengah
Bandara Budapest naekeun pasar Wétan Tengah
Ditulis ku Harry S. Johnson

Bandara Budapest parantos ngarayakeun peluncuran anu signifikan tina Wizz Airhiber perdana ka Abu Dhabi. Ngabagéakeun jalur gerbang Hungaria munggaran anu henteu lirénna ka ibukota Uni Émirat Arab, layanan dua kali mingguan nyebarkeun pasar titik-ka-titik Budapest di Wétan Tengah anu parantos kasaksian pertumbuhan taunan anu kuat 15% ti saprak 2015.

Nyanghareupan teu aya pertandingan langsung Wizz Air ngalegaan tautan Budapest ka UAE sabab ngiringan hubungan Émirat ka Dubai. Penerbangan maskapai ultra-murah (ULCC) ka Abu Dhabi ningali ditambahan jasa harga murah khusus pikeun pasar Budapest-Wétan Tengah nalika sambungan anyar nambihan titik Éntri anu sanés pikeun Dubai sareng tujuan sanés anu aya di UAE.

Ngarekam panumpang 134,000 anu ngumbara antara Hongaria sareng UAE taun ka tukang, dinamika pasar sareng tren perjalanan Hungaria parantos kabuktosan aya paménta anu penting pikeun ngadukung komitmen Wizz Air pikeun ngoperasikeun kakaitna anu munggaran ka Abu Dhabi. Mimitina ngaluncurkeun jadwal Rebo sareng Minggu, ULCC parantos ngonfirmasi koneksi sadidinten ti 25 Oktober 2020.

"Kami resep masihan panumpang kami langkung seueur aksés ka Wétan Tengah, ogé kasempetan terbuka pikeun anu hoyong ngalaman kota terkenal kami, stimulasi pertumbuhan sareng nyayogikeun prospek énggal pikeun perdagangan sareng pariwisata Hungaria," ngajelaskeun Balázs Bogáts, Kepala ngeunaan Pangembangan Maskapai, Bandara Budapest. "Kami yakin ayeuna waktos anu pas pikeun ngagungkeun rute anyar Wizz Air, masihan dorongan anu diperyogikeun pikeun kapercayaan industri wisata di kadua kota."

Tumuwuhna Wizz Air parantos mantap di Budapest, nawiskeun ampir genep juta korsi taun kamari ngahasilkeun paningkatan 400% ti saprak 2010. Janten operator ka genep pikeun kéngingkeun status maskapai nasional di Abu Dhabi, peluncuran panganyarna ULCC ti Budapest bakal janten rute pangpanjangna anu kadua dina jaringan na sadayana.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.