24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Kahareup perjalanan méwah pasca COVID diungkabkeun

Kahareup perjalanan méwah pasca COVID diungkabkeun
Kahareup perjalanan méwah pasca COVID diungkabkeun
Ditulis ku Harry S. Johnson

Dina pamariksaan suhu global anu munggaran pikeun komunitas penasihat perjalanan, hasil panilitian internasional diantara agén perjalanan méwah global parantos dileupaskeun. Waktos dibarengan ku gampangna lockdown di réa penjuru dunya, tujuanana pikeun ngartos supir konci sareng tren awal kumaha, dimana sareng iraha konsumén jegud ngarencanakeun badé ngumbara deui.

Tina conto langkung ti 1000 perencana swasta, individu sareng agénsi di Asia Pasipik, Éropa, Amérika Kalér, Amérika Latin, Wétan Tengah, Rusia sareng Afrika, tren ieu mangrupikeun sababaraha anu muncul:

  • Saprak wabah Covid-19, dua per tilu (64%) tina jalma anu disurvei nyatakeun yén aranjeunna nyandak buku perjalanan ti klienna
  • Langkung 50% tina pemesanan ieu bakal kajantenan sateuacan Désémber 2020
  • 72% Perusahaan Concierge nampi pesenan anu penting
  • Tina perjalanan udara anu parantos dipesen, 39% mangrupikeun domestik sareng 27% mangrupikeun perjalanan anu panjang
  • Langkung 50% sadaya perencana sareng agén anu disurvei nyatakeun yén aranjeunna yakin industri bakal rebound dina sataun
  • Sahiji anu henteu acan kantos nyandak pemesanan, 72% ngantisipasi naékna pemesanan dina 3 bulan

Wisatawan méwah parantos netepkeun tren énggal kalayan panaséhat perjalanan pribadi 59% nyarios yén palangganna hoyong inpormasi ngeunaan perjalanan mobil mewah salaku pilihan anu dipikaresepna pikeun liburan munggaran nunjukkeun trend pikeun perjalanan méwah domestik salaku prioritas dina tahap awal balik deui perjalanan luang.

Langkung tren perjalanan konci pos COVID-19 wangsit tina survey kalebet:

  • Ti antara anu ngémutan jinis perjalanan anu sanés, 25% nganggap kapal pesiar pikeun palangganna. Ieu kalebet perjalanan walungan, laut sareng internasional.
  • Kabutuhan henteu nyandak résiko kaséhatan anu teu perlu mangrupikeun konci pikeun palancong luhur anu hoyong nyéépkeun waktos luang anu munggaran sareng kulawarga. Langkung ti satengahna parantos mesen perjalanan kulawarga, sabab sababaraha kasempetan pikeun ngalalana kalebet ngadatangan baraya sareng perayaan kulawarga. Parobihan konci dina paripolah kalebet ampir 73% ngarencanakeun caket caket ka bumi.
  • Langkung satengah - 57% - ogé hoyong agén perjalanan pribadi pikeun milari villa swasta mewah - indikasi sanés kulawarga sareng kelompok caket alit anu nyambung deui
  • Nalika tujuan ngamimitian muka ieu panalungtikan mimiti nunjukkeun bagian-bagian pilihan pikeun perjalanan internasional sareng Yunani, Italia, Maladéwa, Karibia, sareng Éropa salaku tujuan anu pang populerna.

Nalika naroskeun naon pilihan utama na pikeun perjalanan luang salajengna, réspondén milih:

Kabur pantai, Wisata Kulawarga, Vila Wasta, Kaajaiban Alam, Perjalanan Jalan, Pelayaran, Wisata Budaya & Unik / Pengalaman.

Dina waktos anu sami langkung ti 20% nunjukkeun karesep pikeun museur kana kelestarian, sareng perjalanan sadar kalayan rancana perjalanan perjalanan kaséhatan sareng kaséhatan ogé nampilkeun salaku pilihan kahiji.

Survei ogé ngaguratkeun kumaha agén percanten konci pikeun ngadorong pemesanan klien nyaéta: ketersediaan vaksin, angkat larangan perjalanan sareng pembukaan wates, standar kaséhatan, kaamanan sareng kaamanan (duanana dina hiber sareng di hotél) rélaxasi karantina / diri -ngasingkeun, sareng kalenturan tina booking sareng istilah pembatalan.

Sababaraha parobihan anu positip sumping ti tempat pangonci sareng agén anu nyarios yén waktosna ngamungkinkeun aranjeunna "ngawangun deui usaha sareng adaptasi sareng parobihan industri perjalanan sareng konsuménna". Batur nyarios yén aranjeunna nguntungkeun tina kasempetan diajar tina seueur webinar sareng konperénsi online, samentawis waktos éta ogé nyéépkeun "nguatkeun hubungan klien, kalayan waktos pikeun némpél basa sareng ngan ngobrol".

#rebuildingtravel

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.