Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Husus "Poé Masihan Ékuador" pikeun ngabantosan anu kapangaruhan ku COVID-19

Husus "Poé Masihan Ékuador" pikeun ngabantosan anu kapangaruhan ku COVID-19
Husus "Poé Masihan Ékuador" pikeun ngabantosan anu kapangaruhan ku COVID-19
Ditulis ku Harry S. Johnson

Dinten Kemis, 15 Juli 2020, organisasi nirlaba Por Todos sareng SOS Ékuador bakal ngagabung pikeun ngaluncurkeun "Dinten Pikeun kanggo Ékuador" resmi pikeun ngabantosan anu paling kapangaruhan ku kasusah ékonomi anu aya hubunganana sareng Covid-19. Kalayan kasus coronavirus pangluhurna di Amérika Latin, kapungkur 55,000 sareng sumber daya terbatas anu ngaluarkeun nagara, penting pisan pikeun ngumpulkeun kasadaran sareng dana pikeun anu paling meryogikeun. Ékuador ngalaman kasusah ékonomi sareng kamanusaan anu lega kalayan henteu aya tungtungna.

"Kontribusi kana kampanye ieu aya pangaruh dua kali; dina hiji sisi éta ngadukung Ékuador dina waktos éta nyanghareupan kaayaan ékonomi anu paling hese dina sajarah na. Di sisi sanésna, éta bakal ngaharepkeun deui rébuan kulawarga Ékuador ”, saur Duta Besar Ékuador ka US Ivonne Baki. "Kuring bangga ngadukung kaping 15 Juli salaku 'Dinten Péré' kanggo Ékuador."

Tanggal 15 Juli, gampang pikeun masihan kontribusi pangleutikna anu bakal ngabédakeun paling ageung. Ékuador nyungkeun bantosan anjeun dina bantosan aranjeunna pikeun ngeureunkeun panyebaran virus corona di bumi anu hirup di Pulo Galápagos anu spektakuler sareng leuweung Hutan anu ngagugah.

Pendiri Por Todos Roque Sevilla nyarios, "Gelut ieu anu urang laksanakeun mangaruhan urang sadayana. Urang kedah henteu nyegah panon urang, tapi nangtung silih gigir nalika urang bangun kana kanyataan anyar yén pandemi pikareueuseun ieu moal dileungitkeun dugi urang ngabasmi éta di unggal juru dunya. Sanaos léngkah anu hébat parantos dilakukeun ku sumbangan pikeun dana kami ti sakumna dunya, masih aya padamel anu kedah dilakukeun. ”

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email