Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Wyndham Hotels & Resorts lebet Nepal sareng Bhutan, ngembang di India

Wyndham Hotels & Resorts lebet Nepal sareng Bhutan, ngembang di India
Ramada ku Wyndham Valley Thimpu (Bhutan)
Ditulis ku Harry S. Johnson

Wyndham Hotels & Resorts dinten ayeuna ngumumkeun rencana pikeun muka hotél kahijina di Nepal sareng Bhutan, bari ogé ngumumkeun bubuka Hawthorn Suites ku Wyndham Dwarka — Hawthorn Suites munggaran ku Wyndham hotél di India.

Katiluna hotél mangrupikeun bagian tina usaha Wyndham anu langkung ageung pikeun ngalegaan sacara signifikan tapak na di buana India sareng dilengkepan ku sipat tambahan di daérah anu nembé dibuka atanapi dijadwalkeun dibuka salami salapan bulan ka payun. Wyndham ayeuna mangrupikeun salah sahiji perusahaan hotél internasional pangageungna di India.

Nikhil Sharma, diréktur daérah, Eurasia, Wyndham Hotels & Resorts nyarios, "Salami sababaraha taun ka pengker, Butan sareng Nepal parantos ningali kanaékan anu tetep dina turisme, ngajantenkeun tujuan anu idéal pikeun urang diperluas. Naon deui, aranjeunna sampurna ngalengkepan kasempetan sareng tingkat luhur pasar kelas tengah di India, anu parantos kami nguatkeun dinten ayeuna kalayan ngenalkeun merk Hawthorn Suites ku Wyndham kami. Nalika anak benua India terus ngadamel gelombang dina industri perhotelan, Wyndham tetep laser fokus kana ngetok kana pasar konci na sareng minuhan misi kami ngajantenkeun perjalanan hotél dimungkinkeun pikeun sadayana. ”

Bukaan hotél anu bakal datang kalebet:

  • Ramada ku Wyndham Valley Thimpu (Bhutan)
    Nyirian kadatangan Wyndham ka Bhutan, Ramada® ku Wyndham Valley Thimpu bakal nawiskeun 41 kamar anu lega, kalebet seueur anu gaduh panorama Himalaya anu megah. Ditempelkeun di lebak Thimpu ku Walungan Raidāk anu ngalir bebas, tempatna bakal nyayogikeun aksés gampang kana acara khusus di Tasichho Dzong, patung raksasa Buddha Dordenma, sareng situs Peringatan Chorten anu suci. Hotel diperkirakeun dibuka dina Maret 2021.
  • Ramada Encore ku Wyndham Kathmandu Thamel (Nepal)
    Éntri munggaran Wyndham di karajaan Himalaya Nepal, Ramada Encore ku Wyndham Kathmandu Thamel perenahna di distrik Thamel di ibukota Kathmandu, anu janten pusat industri wisata langkung ti opat puluh taun. Hotél bakal nawiskeun 90 kamar tamu anu raoseun kalayan raoseun pikeun nyayogikeun nyaman sareng hateupna sareng pemandangan kota. Hotel diperkirakeun dibuka dina bulan Agustus 2020.
  • Ramada ku Wyndham Mussoorie Mall Road (India)
    Sumebar di hiji hektar lahan, Ramada ku Wyndham Mussoorie Mall Road bakal nawiskeun 45 kamar sadayana kalayan kabutuhan konci pikeun sémah pikeun mikaresep waktosna. Hotél éta bakal ayana di salah sahiji tujuan stasiun bukit anu paling dipikaresep di India Kalér, ogé disebut salaku Ratu Bukit, populer di kalangan hiburan ogé wisatawan bisnis. Hotél diperkirakeun dibuka akhir bulan ieu.

Bubuka taun 2020 kalebet:

  • Hawthorn Suites ku Wyndham Dwarka (India)
    Nyirian datangna Hawthorn Suites ku mérek Wyndham di buana India, Hawthorn Suites ku Wyndham Dwarka mangrupikeun tempat wisata eko-spiritual nawiskeun 202 kamar tamu anu lega sareng caket caket Dwarkadhish Temple, Dwarka Beach sareng Gomti Ghat. Properti éta, anu dibuka dina bulan April 2020, nawiskeun aksés luar ruangan anu lega kalayan kasempetan pikeun fokus kana kasihatan sareng ngajajah alam.
  • Ramada ku Wyndham Aligarh GT Road (India)
    Hotél pangwangunan énggal ayana di Aligarh, di daérah beulah kulon nagara Uttar Pradesh, Ramada ku Wyndham Aligarh GT Road dibuka dina Januari 2020 sareng ngagaduhan 60 kamar tamu kontémporér, ruang halaman anu jembar, sareng seueur fasilitas. Lokasina di lokasi anu idéal kalayan aksés gampang ka Stasion Kereta Api Aligarh Junction sareng Aligarh Bus Stand, hotél ngajantenkeun basa bumi anu saé pikeun perjalanan sapanjang daérah.
  • Ramada Plaza ku Wyndham Pune Hinejwadi (India)
    Tempatna sapanjang Jalan Raya Pune Bangalore, ngan ukur sajam nyetir ti tempat liburan di akhir pekan anu populér sapertos Lonavala, Khandala, sareng Lavasa, nyaéta Ramada Plaza ku Wyndham Pune Hinejwadi. Hotel, anu dibuka dina Maret 2020, ngagaduhan 172 kamar tamu anu lega sareng nawiskeun kasempetan pikeun ngajajah tempat wisata caket megah sareng petualangan luar sapertos Istana Aga Khan.
Nyitak Friendly, PDF & Email