Ethiopian Airlines neraskeun deui penerbangan ka Kamerun

Étiopia neraskeun deui penerbangan ka Kamerun
Étiopia neraskeun deui penerbangan ka Kamerun

Ethiopian Airlines, Maskapai panglegana di Afrika neraskeun jasa ka Duala sareng Yaoundé dugi ka 13 Juli 2020.

Jasa awalna bakal tilu kali saminggu dina dinten Salasa, dinten Kemis sareng dinten Sabtu ti Addis Ababa ka Duala ngalangkungan Yaoundé teras deui ka Addis Ababa.

Salajengna pikeun neraskeun jasa biasa ka Dubai sareng Djibouti, ditambah Duala sareng Yaoundé bakal ngajantenkeun jumlah tujuan anu bakal dilayanan ku Étiopia kalayan langkah-langkah kaamanan anu ditingkatkeun janten 42. Nalika nagara-nagara tetep muka bandara na pikeun datangna panumpang, Étiopia bakal ngumumkeun daptar tujuan ieu dina waktosna.

Pelanggan Anu Dipeunteun dimasihkeun yén Facemasks bakal wajib dijalankeun sareng dipénta pikeun nyumponan sarat lebet tujuan sapertos sertipikat kaséhatan sareng ngeusian formulir deklarasi kasihatan upami diperyogikeun.

Nalika nagara-nagara terus muka watesna sareng santai larangan perjalanan, Étiopia siap ningkatkeun frékuénsi pikeun nampung paménta ku fokus kana karaharjaan para nasabah sareng staf. Ethiopian senang ngabagéakeun deui sareng wisatawan luang ka tujuan ieu.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali