Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Nagara Amérika tiasa nganjang kana pakansi nalika COVID-19

Nagara Amerika tiasa ngumbara dina pakansi
tz

Kalayan 3,844,271 urang Amérika gering ku Coronavirus saatos 47,5 juta diuji tina total penduduk 331 Juta. Jumlah COVID-19 anu henteu kadeteksi anu gering panginten langkung luhur pisan di Amérika Serikat. Langkung ti 5 bulan ka panyakit 1,915,175 urang Amérika masih dianggap kasus aktif. 142,877 urang Amerika maot. Ieu sami sareng sakitar 650 pesawat lega widebody.

Kaayaan siga anu teu kaendali, khususna di Florida, Texas, Arizona, sareng California dina waktos ayeuna.

Industri perjalanan sareng pariwisata mangrupikeun salah sahiji industri anu paling parah sareng urang Amérika asa pisan pikeun ngamimitian ngumbara deui. Tapi dunya parantos ditutup pikeun warga Amérika Serikat. Malah Uni Éropa sareng Inggris henteu ngantepkeun urang Amerika lebaran.

Nanging, aya nagara bahkan langkung nekat pariwisata anu muka watesna deui. Sababaraha nagara ieu ngembangkeun sistem anu canggih pisan pikeun mastikeun yén virus henteu gampang dimekarkeun di dinya. Jamaika anu ngadegkeun koridor pariwisata khusus, Bahama peryogi tés. Henteu aya aturan khusus kanggo Tanzania. Aya seueur aturan anu béda pikeun nagara anu sanés.

Ieu daptar nagara sareng daérah luar nagri anu ngabagéakeun tamu Amérika dina waktos ayeuna:

  • Albania - 1 Juli
  • Antigua sareng Barbuda - 4 Juni
  • Aruba - 10 Juli
  • Bahama - 1 Juli
  • Barbados - 12 Juli
  • Bali (Indonesia) 1 Séptémber
  • Belize - 15 Agustus
  • Bermuda - 1 Juli
  • Kroasia - 1 Juli
  • Dominica - 7 Agustus
  • Républik Dominika - 1 Juli
  • Dubai (UAE) - 7 Juli
  • Polinésia Perancis - 15 Juli
  • Grenada - 1 Agustus
  • Jamaika - 15 Juni
  • Maladéwa - 15 Juli
  • Malta - 11 Juli (ngantosan persetujuan pengecualian)
  • Méksiko - 8 Juni
  • Makédonia Kalér - 1 Juli
  • Rwanda - 17 Juni
  • Sérbia - 22 Méi
  • Sri Lanka - 15 Agustus
  • Barths - 22 Juni
  • St. Lusia - 4 Juni
  • St. Maarten - 1 Agustus
  • St.Vincent sareng The Grenadines - 1 Juli
  • Tanzania - 1 Juni
  • Turki - 12 Juni
  • Kapuloan Turks sareng Kaikos - 22 Juli
Nyitak Friendly, PDF & Email