24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Kapuloan Turks sareng Caicos Ngalanggar Rupa-rupa Berita

interCaribbean Airways ngumumkeun penerbangan anyar antara Barbados sareng Karibia Wétan

interCaribbean Airways ngumumkeun penerbangan anyar antara Barbados sareng Karibia Wétan
interCaribbean Airways ngumumkeun penerbangan anyar antara Barbados sareng Karibia Wétan
Ditulis ku Harry S. Johnson

antarCaribbean ngumumkeun jasa panyambungan énggal di Karibia Wétan antara Barbados, Grenada, St. Lucia, St Vincent sareng Grenadines.

Kalayan penerbangan parantos sayogi ka St. Lusia, interCaribbean ngumumkeun tanggal 1 Agustus, jasa panyambungan bakal dimimitian ti Bandara Internasional Grantley Adams Internasional Barbados ka Grenada, St. Lucia, St. Vincent sareng Grenadines sareng Dominica. Épansi dijadwalkeun di Karibia Wétan bakal masihan perjalanan konéktip kana 22 kota anu aya dilayanan ku antarCaribbean ngalangkungan jaringan Pan-Karibia nalika jasa disimpen deui.

Salila langkung ti dua dasawarsa, operasi antarCaribbean parantos difokuskeun ka daérah kulon Karibia, kalayan jasa di sababaraha kota ageung di Antigua, Bahama, Cuba, Dominica, Républik Dominika, Haiti, Puerto Rico, Jamaica, Inggris Kapuloan Virgin, St. Lucia, Kapuloan Turks sareng Caicos.

Diadegkeun langkung 28 taun ka pengker ku pangadeg sareng Pupuhu Lyndon Gardiner, urang Kapuloan Turks & Caicos, antarCaribbean parantos agrésif ngalegaan wengkuanna di daérah dina dasawarsa ka tukang.

Dina mairan kana aktualisasi visi na janten nami rumah tangga di perjalanan Karibia, Pendiri sareng Pupuhu, Mr. Gardiner, nyatakeun, "Ngawangun interCaribbean kana naon anu ayeuna parantos ngabaktikeun sadayana tim kuring. Arah 10 taun terakhir culminates dina ngenalkeun jasa anyar ieu pikeun nganteurkeun maskapai anu lahir sareng Karibia sareng janten pamimpin di daérah éta. Mangrupikeun kahoyong kuring supaya unggal wirausaha anu nonoman nuturkeun panggilan sareng jalanna pikeun impianana. Kuring henteu ngamimitian ngabayangkeun naon anu urang janten dinten ayeuna, tapi teras-terasan dikalibrasi sareng dimaksimalkeun unggal kasempetan poténsial pikeun ngembangkeun perusahaan ieu. Tujuan kami ayeuna nyaéta pikeun ngahijikeun diri di daérah sareng janten mérek anu diakui sacara global. "

Perusahaan nyatakeun deui dina 2013 ti Air Turks & Caicos ka antarCaribbean Airways, pikeun nyiptakeun mérek Karibia anu leres anu masing-masing nagara tiasa dibanggakeun nyalira.

CEO Perusahaan, Trevor Sadler, nyatakeun, "paménta pikeun penerbangan urang ngalangkungan Karibia teras-terasan tumuh, kalayan ngenalkeun pesawat jet kana armada urang kalayan langkung seueur badé sumping. Kami leres-leres ngarepkeun nawiskeun pangalaman antarCaribbean anu optimal pikeun kapuasan sadaya palanggan. Henteu langkung gampang pikeun ngurilingan Karibia. ”

Kalayan rékaman kaamanan anu teu sampurna, sareng ikrar pikeun nawiskeun perjalanan udara anu langkung terjangkau, antarCaribbean janji bakal ngamangpaatkeun kasempetan anu aya sareng muncul pikeun ngadorong integrasi Karibia, sareng nganteurkeun jasa anu tiasa diaksés ku sadayana di saluruh daérah anu kaiket ku sajarah sareng budaya .

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.