24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta Hotél & Resor Investasi LGBTQ Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui Balanja olahraga piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Outlook Pariwisata AS 2020-2023: Travel AS aya dina masalah!

Komunitas perjalanan AS muji otorisasina pikeun Brand USA
Brand Amérika Serikat

Industri Perjalanan sareng Pariwisata Amérika Serikat dina masalah anu parah. Brand USA dinten ayeuna ngamutahirkeun industri perjalanan sareng pariwisata AS ngeunaan tren pangénggalna kusabab COVID-19 wabah.

Kunjungan internasional ka Amérika Serikat diperkirakeun turun ku 50 juta sareng belanja diperkirakeun turun 75% taun ayeuna.

Panutupan perbatasan, hoream anu teras-terasan pikeun ngumbara sacara internasional, sareng pangaruh résidu tina resesi ékonomi global bakal beurat pisan dina pasar internasional dina sababaraha taun ka payun.

Numutkeun kana panilitian ku Oxford Economics bakal butuh 5 taun pikeun industri perjalanan sareng pariwisata balik ka "normal." Seueur anu nyarios ieu "normal" panginten henteu sami anu normal dina taun 2019

Dina akhirna, tina2023 kunjungan internasional ka Amérika Serikat bakal tetep 7% dihandap tingkat 2019. Pangeluaran pikeun pangunjung internasional di Amérika Serikat diperkirakeun masih 17% dihandap tingkat 2019 di 2023, sanaos pertumbuhan anu kuat mimiti di 2021 saatos COVID-19

Belanja perjalanan domestik bakalan pulih ka tingkat 2019 di 2024, nanging, karugian bakal naék janten $ 620 milyar dugi ka taun 2023. Pasar internasional bakal ngagambarkeun langkung ti sapertilu sadaya karugian ngalangkungan cakrawala.

Brand USA dinten ayeuna ngaluarkeun hasil panilitian ngeunaan masa depan anu dipiharep pikeun Pariwisata AS saatos COVID-19

 

Potret layar 2020 07 21 di 08 26 49

Potret layar 2020 07 21 di 08 28 27

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.