Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pariwisata Kapuloan Cayman: Jalan Balik deui ka 500K Hawa Udara

Pariwisata Kapuloan Cayman ngaluncurkeun rencana 'Road Back to 500K Air Arrivals'
Pariwisata Kapuloan Cayman ngaluncurkeun rencana 'Road Back to 500K Air Arrivals'
Ditulis ku Harry S. Johnson

Industri pariwisata Kapuloan Cayman parantos nyanghareupan gangguan dina sababaraha rupi sapanjang sajarah na, ti bencana alam, resesi ékonomi global, dugi ka krisis global; sareng parantos kabuktosan katahanan anu parantos nyababkeun kasuksésan sareng kasuksesan kahareup. Ayeuna, ku peluncuran resmi rencana penemuan pariwisata strategis Menteri sareng Departemen Pariwisata anu dijantenkeun The Road Back to 500K (RB5), citakan parantos ditetepkeun pikeun pamulangan tahapan pariwisata nalika nagara ngalih kana normal anu anyar dina hiji pos -pandemi dunya perjalanan.

Wakil Perdana Menteri sareng Menteri Pariwisata anu terhormat, Mr. Moises Kirkconnell, ngaluncurkeun RB5 dinten ayeuna. Rencana éta dimaksudkeun pikeun janten pangsi strategis tina prinsip utama Rencana Pariwisata Nasional (NTP) 2019 - 2023NTP diadopsi dina bulan Pébruari taun ieu, pas sateuacan timbul réspon pandemi di Kapuloan Cayman anu sacara efektif ngeureunkeun operasi pariwisata dina Maret. Nanging, boh RB5 sareng NTP didesain sareng tujuan anu sami: ngarah pariwisata sacara épéktip, aman, tanggung jawab, sareng lestari, ayeuna sareng ka hareup.

RB5, dikembangkeun ngalangkungan kolaborasi éksténsif sareng stakeholder sektor swasta, mitra pamaréntah sareng panilitian pasar anu jero, ngaidéntifikasi opat bidang prioritas anu bakal nungtun séktor pariwisata pikeun balikna salaku pilar utama ékonomi Kapuloan Cayman. Strategi pamulihan pariwisata ieu alamat metode pikeun nyetél bisnis; nyiptakeun kasempetan énggal pikeun karyawan pariwisata anu ngungsi; sareng nyiptakeun rencana pikeun dua dugi ka tilu taun ka payun, fokus kana opat prioritas:

  • Reinvent for Siap: ngaidentipikasi tantangan stakeholder anu ayeuna sareng ngembangkeun metodologi anu pangsaéna pikeun ngaktipkeun deui sektor pariwisata dina hasil anu épéktip sareng épisién janten pilar luhur ékonomi.
  • Ngarangsang Ékonomi Dalam Negeri: ngaidentipikasi strategi pikeun mangaruhan nagara sacara positip ngalangkungan wisata domestik nalika transisi Kapuloan Cayman ngalangkungan fase Covid-19 krisis pikeun pamulihan.
  • Kéngingkeun deui Kapercayaan Pasar Global sareng Pangsa Pasar: pamasaran global anu lega sareng promosi prakték-prakték anu hadé sareng metodologi anu ditetepkeun pikeun mastikeun produk sareng jasa Kapuloan Cayman beroperasi kalayan standar kaamanan sareng sanitasi anu paling luhur pikeun akomodasi, acara, beuleum, wisata sareng tempat wisata, transportasi, sareng pangalaman kuliner.
  • Pakasaban Sektor Pariwisata Bolster Kahareup: strategi adaptasi ieu bakal ngembangkeun definisi énggal ngeunaan peran dina industri, kalebet latihan anu diperlukeun pikeun para profesional pariwisata pikeun adaptasi sareng cara operasi di pasar pariwisata.

"Usaha pariwisata mangrupikeun sektor anu kuat anu teu tiasa dipungkir, ngalangkungan seueur industri anu langsung didasarkeun kana pariwisata ogé sareng industri anu ngalangkungan industri ngalangkungan sababaraha rupa jasa," saur Hon. Menteri Kirkconnell. "Kuring yakin yén rencana RB5 nyayogikeun jalan anu pangsaéna pikeun pamulihan ékonomi anu ngahaja dilakukeun anu bakal ningali nagara laun balik ka taun-taun tonggong pencatatan catetan sareng kunjungan pesiar. Ieu bakal dilakonan ku cara pendekatan anu kalebet nyiptakeun langkung seueur kasempetan pikeun urang Caymanians janten bagian tina industri pariwisata urang, nganut kasempetan pikeun ngimbangan deui tanaga padamel ti mayoritas anu ngagaduhan ijin damel dugi ka gaduh wajah Caymanian anu langkung terlatih sareng mumpuni pisan anu nganteurkeun layanan palanggan Caymankind kami dikenal salaku tujuan Karibia. Kami parantos ningali kasusah anu disababkeun pikeun langkung ti 1,500 urang Cayman anu parantos ngahaturkeun kahirupan sareng mata pencaharian pikeun industri ieu, anu seueur anu nyanghareupan kasusah ékonomi anu henteu dipercaya nalika kaputusan anu sesah dilakukeun pikeun nutup wates urang. Kami tanggung jawab ayeuna pikeun ngajalankeun upaya sapertos RB5 sareng NTP pikeun nganteurkeun manpaat tina rencana pangembangan pariwisata anu luar biasa dikelola sareng berkelanjutan ieu mangrupikeun jalan pikeun kasuksesan jangka panjang. "

Sedengkeun dipimpin ku Kamentrian sareng Dinas Pariwisata, sadaya tahapan dina ngembangkeun RB5 kalebet konsultasi sareng kolaborasi sapanjang pamaréntahan sareng swasta pikeun mastikeun rencana éta ngagaduhan pangaruh anu pang luasna sareng pang lengkepna pikeun masarakat Kapuloan Cayman sareng komunitas pariwisata. Ieu kalebet:

  • Survey séktor pikeun eupan balik stakeholder ékonomi domestik
  • Rapat sareng séktor akomodasi, beuleum, sareng atraksi
  • Rapat sareng Asosiasi Pariwisata Kapuloan Cayman sareng Kamar Dagang
  • Kolaborasi sareng Déwan Perhubungan Publik sareng Déwan Lisénsi Hotel ngeunaan rekomendasi pikeun ngadukung industri pariwisata
  • Ngembangkeun pedoman sanitasi pikeun sektor pariwisata pikeun ngabagéakeun salamet datang deui

Fokus kana jalan ka hareup pikeun metodeu muka deui industri nalika perbatasan dibuka deui, RB5 nyayogikeun pendekatan anu dikawasa, fase, ngajelaskeun prakték anu pangsaéna, protokol sareng prosedur énggal, sareng pertimbangan kawijakan kritis anu bakal nungtun Menteri sareng Dinas Pariwisata, badan pamaréntah, sareng sadaya stakeholder pariwisata dugi ka hasil.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email