Émirat ngembangna jaringan na kana 70 tujuan

Émirat neraskeun deui penerbangan ka Kuwait City sareng Lisbon, ngagedekeun jaringan na kana 70 tujuan
Ditulis ku Harry S. Johnson

Émirat parantos ngumumkeun éta bakal neraskeun jasa panumpang ka Kota Kuwait (5 Agustus) sareng Lisbon (16 Agustus). Ieu bakal nyandak jaringan panumpang Émirat ka 70 tujuan dina bulan Agustus, langkung ti 50% jaringan tujuan pra-pandemi na, sabab maskapai éta laun ngahanca operasi kalayan kaamanan konsumén, awak sareng komunitas salaku prioritas utama na.

Penerbangan ti Dubai ka Kuwait City bakal dijalankeun salaku jasa harian sareng penerbangan ti Dubai ka Lisbon bakal beroperasi tilu kali saminggu. Penerbangan bakal dioperasikeun sareng Émirat Boeing 777-300ER.

Panumpang anu ngumbara antara Amérika, Éropa, Afrika, Wétan Tengah, sareng Asia Pasipik tiasa nampi sambungan anu aman sareng merenah ngalangkungan Dubai. Palanggan tina jaringan Émirat tiasa ngeureunkeun atanapi ngumbara ka Dubai sabab kota na dibuka deui pikeun bisnis internasional sareng tamu hiburan.

Covid-19 Tés PCR wajib pikeun sadaya panumpang anu asup sareng transit anu sumping ka Dubai (sareng UAE), kalebet warga UAE, warga sareng wisatawan, sanés nagara mana aranjeunna asalna.

Tujuan Dubai: Ti pantai anu direndam ku matahari sareng kagiatan warisan dugi ka fasilitas perhotelan sareng hiburan kelas dunya, Dubai mangrupikeun tujuan global anu paling populér. Dina 2019, kota ngabagéakeun 16.7 juta tamu sareng janten host langkung ti ratusan rapat global sareng paméran, ogé acara olahraga sareng hiburan.

Kusabab Dubai dibuka deui ka wisatawan tanggal 7 Juli, dugi ka ayeuna kasus COVID-19 énggal di UAE tetep stabil sareng dina tren handap. Dubai mangrupikeun kota munggaran di dunya anu kéngingkeun cap Travel Safes ti World Travel and Tourism Council (WTTC) - anu ngadukung langkah-langkah komprehensif sareng épéktip Dubai pikeun mastikeun kasehatan sareng kaamanan tamu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.

eTurboNews | eTN