24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Latihan kaamanan COVID-19 dimimitian dina Nevis

Latihan kaamanan COVID-19 dimimitian dina Nevis
Latihan kaamanan COVID-19 dimimitian dina Nevis
Ditulis ku Harry S. Johnson

Menteri Kaséhatan Nevis sareng Menteri Pariwisata, ditéang sareng Otoritas Pariwisata Nevis, parantos ngamimitian ngayakeun séri Covid-19 Sesi palatihan protokol kaamanan pikeun sadaya pamangku kapentingan di Pulo Jawa. Ieu mangrupikeun léngkah anu penting dina persiapan umum pikeun ngabuka deui pulau ka palancong internasional. Saatos parantosan seminar anu berhasil, pamangku kapentingan bakal dilélérkeun "St. Kitts sareng Nevis Travel Disatujuan Seal ", validasi yén pendirianna aman didatangan.

"Seal Disatujuan Perjalanan" mangrupikeun program anu dikembangkeun ku Otoritas Pariwisata St. Kitts anu jelas bakal ngaidentipikasi perusahaan-perusahaan sareng operator dina industri pariwisata anu parantos ngalaksanakeun palatihan anu diperyogikeun pikeun minuhan protokol COVID-19 kaséhatan sareng kaamanan minimum.

Seminar palatihan "Seja Disatujuan Seal" ditawarkeun ka sadaya pamangku kapentingan Nevisian salami dua minggu dimimitian tanggal 27 Juli, 2020. Sesi dijalankeun dua kali unggal dinten, kecuali dinten Kemis, ti 8 enjing dugi ka 11:30 am sareng ti 3:30 sonten dugi ka 6 : 30 sonten. Aranjeunna dipimpin ku konsultan dina arahan Kamentrian sareng Kaséhatan, Menteri Pariwisata sareng Otoritas Pariwisata Nevis.

Pelatihan wajib sareng sadaya pamangku kapentingan bakal dikontak dina séktorna masing-masing. Ieu kalebet operator taksi, tempat wisata, hotél, toko eceran, operator wisata (cai sareng darat sapertos catamaran sareng operator ATV), olahraga air, vendor sareng bar pantai. Sakali latihan anu dibutuhkeun parantos réngsé, pendirianana bakal nampi sertifikasi fisik sareng digital salaku operasi anu disatujuan perjalanan. Pemangku kapentingan anu gagal minuhan standar minimum pikeun kéngingkeun 'Seal Disatujuan Perjalanan' moal diidinan beroperasi sareng ngalayanan masarakat, sareng Otoritas Pariwisata Nevis sareng mitra na moal ngamajukeun aranjeunna dina pasar sumber.

Numutkeun ka CEO Otoritas Pariwisata Nevis, Jadine Yarde, "Latihan wajib ieu pikeun sadaya pamangku kapentingan di Pulo Jawa dina protokol kasihatan sareng kaamanan pikeun Covid-19 mangrupikeun léngkah anu penting pisan dina prosés pembukaan urang deui. Nalika urang siap muka deui, éta ngirimkeun pesen anu jelas yén urang ngeunaan pisan miara kasihatan sareng kasalametan para pengunjung boh warga. Dunya sakumaha urang terang yén éta parantos diambek sareng saha waé di masarakat kedah damel babarengan sareng tetep waspada pikeun ngaminimalkeun masalah sareng Covid-19 sakali urang mimiti nampi datang internasional urang ”.

Pandemi COVID-19 global sacara négatip mangaruhan unggal aspék industri pariwisata, sareng sacara nyata ngahambat pangwangunan ékonomi. Prosés sertifikasi "Travel Approved Seal" mangrupikeun salah sahiji inisiatif anu mindahkeun sadaya pamangku kapentingan langkung caket kana pambukaan deui sacara fase. Nalika pulau éta siap nampi palancong, aranjeunna bakal ngagaduhan jaminan yén unggal usaha parantos dilakukeun pikeun ngajaga kasihatanana sareng aranjeunna tiasa ngaraosan pangalamanana di Nevis kalayan percaya diri.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.