Latihan kaamanan COVID-19 dimimitian dina Nevis

Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami |kajadian| Ngalanggan | Média Sosial Kami|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Latihan kaamanan COVID-19 dimimitian dina Nevis
Latihan kaamanan COVID-19 dimimitian dina Nevis
Ditulis ku Harry S. Johnson

Menteri Kaséhatan Nevis sareng Menteri Pariwisata, ditéang sareng Otoritas Pariwisata Nevis, parantos ngamimitian ngayakeun séri Covid-19 Sesi palatihan protokol kaamanan pikeun sadaya pamangku kapentingan di Pulo Jawa. Ieu mangrupikeun léngkah anu penting dina persiapan umum pikeun ngabuka deui pulau ka palancong internasional. Saatos parantosan seminar anu berhasil, pamangku kapentingan bakal dilélérkeun "St. Kitts sareng Nevis Travel Disatujuan Seal ", validasi yén pendirianna aman didatangan.

"Seal Disatujuan Perjalanan" mangrupikeun program anu dikembangkeun ku Otoritas Pariwisata St. Kitts anu jelas bakal ngaidentipikasi perusahaan-perusahaan sareng operator dina industri pariwisata anu parantos ngalaksanakeun palatihan anu diperyogikeun pikeun minuhan protokol COVID-19 kaséhatan sareng kaamanan minimum.

Seminar palatihan "Seja Disatujuan Seal" ditawarkeun ka sadaya pamangku kapentingan Nevisian salami dua minggu dimimitian tanggal 27 Juli, 2020. Sesi dijalankeun dua kali unggal dinten, kecuali dinten Kemis, ti 8 enjing dugi ka 11:30 am sareng ti 3:30 sonten dugi ka 6 : 30 sonten. Aranjeunna dipimpin ku konsultan dina arahan Kamentrian sareng Kaséhatan, Menteri Pariwisata sareng Otoritas Pariwisata Nevis.

Pelatihan wajib sareng sadaya pamangku kapentingan bakal dikontak dina séktorna masing-masing. Ieu kalebet operator taksi, tempat wisata, hotél, toko eceran, operator wisata (cai sareng darat sapertos catamaran sareng operator ATV), olahraga air, vendor sareng bar pantai. Sakali latihan anu dibutuhkeun parantos réngsé, pendirianana bakal nampi sertifikasi fisik sareng digital salaku operasi anu disatujuan perjalanan. Pemangku kapentingan anu gagal minuhan standar minimum pikeun kéngingkeun 'Seal Disatujuan Perjalanan' moal diidinan beroperasi sareng ngalayanan masarakat, sareng Otoritas Pariwisata Nevis sareng mitra na moal ngamajukeun aranjeunna dina pasar sumber.

Numutkeun ka CEO Otoritas Pariwisata Nevis, Jadine Yarde, "Latihan wajib ieu pikeun sadaya pamangku kapentingan di Pulo Jawa dina protokol kasihatan sareng kaamanan pikeun Covid-19 mangrupikeun léngkah anu penting pisan dina prosés pembukaan urang deui. Nalika urang siap muka deui, éta ngirimkeun pesen anu jelas yén urang ngeunaan pisan miara kasihatan sareng kasalametan para pengunjung boh warga. Dunya sakumaha urang terang yén éta parantos diambek sareng saha waé di masarakat kedah damel babarengan sareng tetep waspada pikeun ngaminimalkeun masalah sareng Covid-19 sakali urang mimiti nampi datang internasional urang ”.

Pandemi COVID-19 global sacara négatip mangaruhan unggal aspék industri pariwisata, sareng sacara nyata ngahambat pangwangunan ékonomi. Prosés sertifikasi "Travel Approved Seal" mangrupikeun salah sahiji inisiatif anu mindahkeun sadaya pamangku kapentingan langkung caket kana pambukaan deui sacara fase. Nalika pulau éta siap nampi palancong, aranjeunna bakal ngagaduhan jaminan yén unggal usaha parantos dilakukeun pikeun ngajaga kasihatanana sareng aranjeunna tiasa ngaraosan pangalamanana di Nevis kalayan percaya diri.

Nyitak Friendly, PDF & Email
>