Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Yunani Breaking News Warta Breaking Hungaria wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Bandara Budapest ngumumkeun heula tautan Mykonos

Bandara Budapest ngumumkeun heula tautan Mykonos
Bandara Budapest ngumumkeun heula tautan Mykonos
Ditulis ku Harry S. Johnson

Bandara Budapest sohor tautan kahijina pikeun Mykonos kamari, siga Wizz Air ngaluncurkeun jasa dua kali mingguanna ka Resort populér di Yunani. Operasi anyar maskapai di bumi bakal janten sambungan kasapuluh bandara sareng kapuloan Yunani, nawiskeun caket kana 100,000 korsi antawis Hungaria sareng Yunani usum panas ieu.

Wizz Air henteu nyanghareupan persaingan dina rute anyar, sabab Mykonos ngagabung jaringan Yunani maskapai maskapai paling murah ti Budapest sareng operator ogé ngalayanan Athena, Corfu, Kreta, Rhodes, Santorini, Tesalonika sareng Zakynthos.

"Wizz Air parantos ngenalkeun dua tambahan énggal pikeun jaringan Yunani urang dina bulan kamari sabab Mykonos ayeuna ngagabung kana tautan anu nembé diluncurkeun ka Santorini," saur Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest. "Kami teras-terasan ningali paménta pikeun tujuan anu populér sapertos kitu sareng, kalayan dibantosan ku mitra maskapai kami, kami tiasa mastikeun kami tiasa fokus kana nawiskeun sababaraha rupa pikeun panumpang kami."

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.