Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Datang St Kitts sareng Nevis ayeuna diperyogikeun nyandak uji COVID-19

Datang St Kitts sareng Nevis ayeuna diperyogikeun nyandak uji COVID-19
Datang St Kitts sareng Nevis ayeuna diperyogikeun nyandak uji COVID-19
Ditulis ku Harry S. Johnson

Pamaréntah Féderasi St Kitts sareng Nevis nyebarkeun kakuatan darurat panganyarna (Covid-19) (No.13) Peraturan, 2020. Berlaku dugi ka 29 Agustus, peraturan ngatur pedoman anyar pikeun nagara nalika nyiapkeun fase kahijina pikeun muka deui wates na. Ngeunaan tamu internasional, dugi ka Senén, 10 Agustus, pamaréntah ngumumkeun yén sadaya panumpang kedah nganggo tes RT-PCR 72 jam sateuacan sumping di nagara éta. Hasilna teras kedah dikintunkeun ngalangkungan email.

Ngan ukur 17 kasus anu dikonfirmasi sareng nol maot, St Kitts sareng Nevis parantos épéktip dina nyebarkeun virus. Nalika wates tetep ditutup, dina fase mimiti dibuka deui, nagara bakal ngabagéakeun deui warga nagara sareng pasangan, investor, sareng murid anu didaptarkeun di lembaga pendidikan di kapuloan.

Abdias Samuel, Pupuhu Pasukan Tugas Nasional COVID-19, ngajelaskeun nalika pengarahan Pusat Operasi Darurat tanggal 8 Agustus yén: "Kami terus ngendalikeun wates-watesna, wates-wates kami ditutup. Nanging, kami parantos nyarios yén kami badé ngalirkeun tahapan anu kami mimitian ku persiapan warga nagara urang, maka kami ngalih ka padumuk kami. [Ngeunaan] warga, kami terang yén kami ngagaduhan sababaraha jalma anu damel di St Kitts sareng Nevis sareng aranjeunna nyumbang kana kagiatan ékonomi urang, janten, kami ngantepkeun aranjeunna ogé balik. "

Ti saprak 1984, St Kitts sareng Nevis parantos ngabagéakeun investor asing pikeun janten warga nagara ngalangkungan Program Kewarganegaraan ku Investasi. Pikeun cocog, anu ngalamar kedah ngalirkeun cék kaamanan anu diperyogikeun teras aranjeunna tiasa masihan kontribusi ékonomi pikeun Dana Pertumbuhan Berkelanjutan. Ieu mangrupikeun rute anu paling gancang sareng paling langsung pikeun kawarganagaraan kadua di St Kitts sareng Nevis. Salaku imbalanna, investor kéngingkeun manpaat sapertos cicing di nagara anu aman, demokratis, kamampuan ngalirkeun kawarganegaraanana ka generasi kahareup, sareng ningkatkeun mobilitas global ka langkung ti 150 tujuan. St Kitts sareng Nevis ngagaduhan salah sahiji paspor paling kuat di daérah dina hal perjalanan bebas visa - prioritas pikeun Menteri Luar Negeri Féderasi Mark Brantley.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.