Ngawangun deui Perjalanan di Israél sareng Wétan Tengah ti pihak jero

Ngawangun deui Wisata di Israél sareng Wétan Tengah
7800689 1597193317417 49732b946a847

Kaayaan politik sareng kaamanan di Wétan Tengah sok sesah, sareng ku COVID-19 éta janten teu gampang. "Sadayana nyalira nyalira", saur Dokter Taleb Rifai.

 

Pendak sareng Felice Friedson, penerbit di AS TheMedialine.org  nyaéta ngiringan urang ti Yérusalém.

Dr Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jéndral UNWTO nyayogikeun tanggapan ti Amman, Yordania.

Co-host Dr. Peter Tarlow di College Station, Texas babarengan sareng Juergen Steinmetz, CEO TravelNewsGroup di Hawaii anu moderating sawala ieu dina isu kompléks ngeunaan di Wétan Tengah salami COVID-19 sareng instability.

Diskusi dihadiran ku eTurboNews pamiarsa sareng anggota ngawangun deui.lancaran ti sakuliah dunya.

Sawala ieu ogé sayogi dina www.livestream.travel 

 

Kirimkeun pesen sora: https://anchor.fm/etn/message
Ngadukung podcast ieu: https://anchor.fm/etn/support

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali