Perusahaan maskapai éta nyatakeun yén anjeunna parantos ngahontal perjanjian sareng sababaraha pihak pikeun nyayogikeun dana pikeun rencana anu peryogi masing-masing dua cabang totalna USD900 juta sareng USD316 juta.

Tranche anu munggaran ogé bakal kalebet gulung-gulung USD220 juta dina komitmen anu aya, ogé USD168.5 juta hutang anu dikaluarkeun ka Advent, anu nyekel saham 30% LifeMiles. Salaku imbalan pikeun bagéan hutang sareng tambahan USD26.5 juta dina kontan, Avianca Holdings ngarencanakeun kéngingkeun pangsa 19.9% ti Advent kalayan pilihan mésér sésana 10.1% kapayunna. Grup parantos ngadalikeun sésana 70% LifeMiles.

Maca sakabeh tulisan ngeunaan CH Aviation: