CDC ngirangan peringkat Saint Lucia's COVID-19 dugi ka Level 1

CDC ngirangan peringkat Saint Lucia's COVID-19 dugi ka Level 1
CDC ngirangan peringkat Saint Lucia's COVID-19 dugi ka Level 1

Réspon Saint Lusia ka Covid-19 pandemi dina mastikeun pendekatan anu aman sareng strategis pikeun ngabuka deui ékonomi, nampi ulasan anu saé di dunya. Pusat Kontrol Kasakit (CDC) ayeuna ngirangan rating COVID-19 Saint Lucia ka tingkat panghandapna, Lépél 1, salaku hiji ngan ukur dalapan nagara sacara global, nyatet yén "salami 28 dinten terakhir, kasus anyar COVID-19 di Saint Lucia turun atanapi stabil. "

Tanggal 21 Agustus, disorot ku AOL tulisan, "Sakumaha seueur biaya cicing di 15 nagara bébas COVID" parantos masihan peunteun Saint Lucia salaku nagara # 2 di dunya anu tiasa nyayogikeun anjeun tempat anu anca sareng aman pikeun ngantosan pandemi .

Saint Lucia ngabagéakeun hiber komérsial kahijina dina 9 Juli, kalayan ukuran protokol anu ditetepkeun di tempat anu kalebet pretest dina tujuh dinten saatos dugi ka tempat anu dituju, panyaringan wajib saatos kadatangan, panggunaan taksi sareng hotél anu disahkeun, periode karantina 14 dinten pikeun nagara anu henteu gelembung, maké masker di tempat umum sareng niténan jarak fisik.

"Ieu mangrupikeun langkung validasi pikeun kasuksésan nagara urang dina manajemen COVID-19," saur Perdana Menteri anu terhormat Allen Chastanet. "Kami kedah tetep nuturkeun protokol kami sareng mastikeun yén pre-testing parantos dilakukeun sateuacan datang ka Saint Lucia. Ieu nyandak dukungan sareng kerjasama ti sadayana stakeholder dina industri perjalanan. "
Otoritas Pariwisata Saint Lucia sareng Kamentrian Pariwisata parantos muji dukungan éta salaku waktuna sabab ngadorong para tamu pikeun mikaresep waktos tetep dina anggaran anu kawilang lumayan.

Pupuhu Komite Tanggapan COVID-19 Nasional sareng Menteri Pariwisata, terhormat Dominic Fedee nyarios, "Mangrupikeun kahormatan pikeun ningali yén pendekatan Strategis pikeun tanggung jawab ngabuka deui sektor pariwisata, dédikasi sareng pangorbanan Pamaréntah, padamel garis payun sareng kerjasama masarakat umum aya topik dina yurisdiksi internasional. Sadaya tindakan ku pamaréntah diarahkeun mastikeun yén mata pencaharian disimpen deui bari ngajaga komunitas lokal dijagi tina virus. "

Pamaréntah Saint Lucia ngalangkungan mérek Caribbeancation damel sacara nguntungkeun pikeun ngenalkeun program cicingna anu diperpanjang dimana para tamu tiasa dianggo, cicing sareng maén, sadayana bari mikaresep budaya Saint Lucia. Pikeun periode Juli dugi Agustus 2020 dugi ka ayeuna, Saint Lucia parantos ngabagéakeun 5,897 wisatawan ngalangkungan palabuhan lebet anu disatujuan, dimana 4,413 mangrupikeun tamu.

Dina ngalaksanakeun lintasan nuju tahap dua diperkirakeun dimimitian dina Oktober, pamaréntah sareng Otoritas Kaséhatan nuluykeun nyusun kursus anu ngahaja anu bakal mayungan penjagi populasi. Kalayan léngkah anu ati-ati, dugi ka Senén 17 Juli, langkung seueur kagiatan berbasis cai parantos kabuka kalebet diving sareng snorkeling.

Masarakat diperingetkeun pikeun nuturkeun sadaya perjalanan sareng protokol pulau salaku tindakan anu teras dina mitigasi résiko COVID-19 kana komunitas lokal. Warga ogé ngingetan waspada sareng ngalaporkeun palanggaran anu dipikaterang ka hotline 311 atanapi kantor pulisi anu paling caket.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali