24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Breaking Ghana News Kaséhatan wartos Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Dibuka deui bandara internasional Ghana: Tés PCR diperyogikeun pikeun sadayana pendatang

Bandara Internasional Kotoka: Uji PCR diperyogikeun pikeun sadaya anu sumping
Bandara Internasional Kotoka: Uji PCR diperyogikeun pikeun sadaya anu sumping
Ditulis ku Harry S. Johnson

Pejabat di hub perjalanan internasional utama Ghana, Bandara Internasional Kotoka, parantos ngumumkeun yén sadaya kadatangan internasional énggal bakal diperyogikeun nyandak tés PCR. Tés éta tiasa dilaksanakeun di salah sahiji langkung ti 70 stan koleksi sampling set-up di tingkat luhur Aula Kadatangan, kalayan hasilna siap dina 15 menit.

Laboratorium canggih, anu nuju siapkeun di tingkat luhur Aula Kadatangan pikeun ngolah sampelna, bakal ngirimkeun hasil sacara éléktronik ka stasiun kaséhatan palabuhan di aula kadatangan utama sateuacan panumpang dugi ka dinya.

Panumpang kedah nanggung biaya tés PCR diperkirakeun antara GH ¢ 200-400.

Sadaya panumpang anu nganggo tés PCR négatip teras bakal diberesihan ku Port Health kanggo Lumangsungna ka konter imigrasi sareng lebet kana Ghana.

Panumpang kalayan tés PCR positip bakal dipasrahkeun ku otoritas kaséhatan palabuhan ka ahli kaséhatan anu ditugaskeun di fasilitas éta pikeun diangkut ka pusat perawatan atanapi isolasi.

Ku susunan ieu, sadaya panumpang anu sumping anu uji négatip moal nanggung beban tambahan karantina 14 dinten anu mahal, sapertos anu parantos terjadi ku seueur penerbangan pangiriman anu dilakukeun dina sababaraha bulan ka pengker.

Kawijakan anyar diumumkeun salaku bagian tina persiapan nuju pembukaan Bandara Internasional Kotoka pikeun neraskeun deui operasi maskapai internasional.

Présidén Ghana, Nana Addo Dankwa Akufo-Addo, ngiket pembukaan deui Terminal 3 Bandara Internasional Kotoka (KIA), panginten dina 1 Séptémber, kana kamampuan nagara éta pikeun nguji unggal panumpang saatos sumping.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.