24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Kanada Ngabobol Warta rental mobil Ngawangun deui piknik News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Perusahaan Ngagaduhan Diskon Mobil sareng Treuk

Perusahaan Ngagaduhan Diskon Mobil sareng Treuk
perusahaan
Ditulis ku jelema nu nyunting

Enterprise Holdings Inc., anu ngagaduhan Perusahaan Sewa-A-Mobil, Sewa Mobil Nasional, sareng Alamo Sewa Mobil, ngumumkeun ayeuna cabangna Kanada na parantos nutup akuisisi na Diskon Mobil sareng Treuk, perusahaan mobil sareng mobil treuk Kanada anu ngaladénan palanggan di panjuru Kanada.

Sadaya kaayaan dina panutupanana parantos wareg, kalebet nampi surat no-action ti Biro Kompetisi Kanada. Akuisisi kalebet sadaya lokasi milik perusahaan Diskon sareng bisnis sewa sadidinten anu ngagaduhan lisénsi Quebec.

Enterprise Holdings ngoperasikeun langkung ti 600 lokasi bandara sareng lingkungan di Kanada. Éntitas gabungan sareng Diskon nambihan langkung ti 300 lokasi di Kanada.

Akuisisi ieu kalebet sababaraha kelas treuk, treuk anu dilengkepan khusus, sareng truk pindah, ogé van kargo sareng kubus sareng jaringan lokasi anu langkung ageung.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.