Émirat neraskeun jasa panumpang ka Amman

Émirat neraskeun jasa panumpang ka Amman
Émirat neraskeun jasa panumpang ka Amman
Ditulis ku Harry S. Johnson

Émirat parantos ngumumkeun éta bakal neraskeun jasa panumpang ka Amman, Yordania ti 8 Séptémber. Neruskeun hiber ka ibukota Yordania nyandak jumlah tujuan Émirat anu dilayanan di Teluk sareng Wétan Tengah ka dalapan kota, sabab maskapai ieu laun nuluykeun operasi kalayan kaamanan konsumén, awak sareng komunitas salaku prioritas utama na.

Penerbangan ti Dubai ka Amman bakal dijalankeun salaku jasa unggal dinten di Émirat Boeing 777-300ER sareng tiasa dipesen dina emirates.com atanapi ngalangkungan agén perjalanan.

Hiber Émirat EK903 bakal angkat Dubai jam 1500hrs, sumping di Amman jam 1655hrs. EK 904 bakal angkat Amman jam 1900hrs, dugi ka Dubai jam 2300hrs. Panumpang anu ngumbara antara Amérika, Éropa, Afrika, sareng Asia Pasipik tiasa nampi sambungan anu aman sareng merenah ngalangkungan Dubai, sareng para nasabah tiasa mampir atanapi ngumbara ka Dubai sabab kota na dibuka deui pikeun bisnis internasional sareng tamu hiburan.

Mastikeun kasalametan wisatawan, pengunjung, sareng komunitas, tés PCV COVID-19 wajib pikeun sadaya panumpang anu asup sareng pangunjung anu sumping ka Dubai (sareng UAE), kalebet warga UAE, warga sareng wisatawan, sanés nagara mana aranjeunna asalna. .

Panumpang anu ngalayang ka sareng ti Yordania kedah nyumponan sarat anu dituju.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.