Panonpoé, Pasir jeung Distansi Sosial di Sendal Resorts

Panonpoé, Pasir jeung Distansi Sosial di Sendal Resorts
Sendal murni Grande Antigua Resort, nyayogikeun rohangan anu anjeun peryogikeun, sareng privasi sadayana-inklusif anu anjeun pikahoyong tina Sandals Resorts.

enya, Sendal Resort parantos nyandak tindakan kaamanan ka tingkat séjén. Tapi titingalian sareng anjeun bakal perhatoskeun yén kualitas anu diidam ku para wisatawan langkung ti anu kantos aya di resort ieu sapanjang waktos.

Sateuacan tengah wengi, lampu navigasi dina hiber American Airlines # 2405 tiasa ditingali turun ka Pulo Jawa AntiguaBadarat pesawat di Bandara Internasional VC Bird ngagaduhan penting pisan dina wengi ieu tivi lokal nunjukkeun acara éta. Matthew Cornall, General Manager of Sendal Grande Antigua, éta diantara anu nonton.

"Hese nyarioskeun émosina," saur Cornall, anu ngempelkeun puluhan anggota timna sakitar TV. "Nalika kuring ningali-ningali, kuring ningali cai panonna."

Kadatangan hiber komérsial hartosna Sendal Grande Antigua bakal janten anu mimiti 15 Sendal Sadaya-in Resorts dibuka deui pikeun wisatawan saprak COVID-19 maksa ékonomi dunya ditutup dina pertengahan Maret. Dibikeun panempoan panorama harta, anjeun moal pernah terang yén éta parantos ditutup. Dina sepi tina 10 minggu sateuacana, awak ngajaga landscaping sareng kolam renang dina pose Instagram na - kaayaan kesiapan konstan, sami sareng Tim.

Sendal-Grande-Antigua-Pantai

Panonpoé, Pasir jeung Distansi Sosial di Sendal Resorts
Pondok pantai dihias dina keusik ngajantenkeun tempat nping pantai anu sampurna

"Naha anjeun nguping éta?" Cornall naroskeun perkawis sora-sora di tukang. “Seuri sareng nyanyi? Éta anu urang bakal salawasna janten. Kami hiji tim sareng… Abdi henteu hoyong teuing nyarioskeun ieu ... kami leres-leres kulawarga. ”

Lingkunganana santai sareng haneut. Éta normal sakumaha normalna tiasa waé, upami masker pelindung sareng sarung tangan anu dianggo ku anggota tim, panginget ngeunaan berita utama anu nyatakeun: "Wisata moal pernah sami." Leres. Anjeun moal tiasa ngahudangkeun juru dina Resort sendal naon waé tanpa nganggo dispenser sanitasi tangan atanapi ningali aya anu ngusap titik-titik touch unggal 15-30 menit, naha poin-poinna parantos ditoél atanapi henteu.

Tapi sateuacan teuleum jero kana "henteu pernah sames," Cornall hoyong nekenkeun anu sanés anu sami pentingna dina sadaya sipat Sandal:

"Kanggo urang, sababaraha hal bakal sami."

Sendal-Grande-Antigua-Long-Beach

Panonpoé, Pasir jeung Distansi Sosial di Sendal Resorts
Resort Sandals Grande Antigua perenahna di pantai pasir bodas pangpanjangna di Dickenson Bay.

Sudut pandang Anu lega

Cornall leumpang langkung ti kantos. Anjeunna nyarios "Wilujeng énjing ... Wilujeng énjing ... Wilujeng énjing" nalika ngaliwat anggota tim; seueur anu tanggung jawab pikeun ngabersihan saluran hawa unggal tamu angkat ti suite sareng nganggo lampu hideung dina permukaan pikeun mastikeun yén henteu aya kasimpangan anu sesat.

Anjeunna lirén di Lift sareng ngamungkinkeun dua jalmi naék deui. "Hiji pasangan dina hiji waktos," saurna sopan. Nalika anjeunna dugi di lantai tilu, anjeunna ngaléngkah ka badarat sareng lirén deui.

"Saur urang sadayana parantos diajar janten kirang buru-buru sareng langkung sadar kana lingkungan urang," saur anjeunna.

Sendal-Resort-kolam renang

Panonpoé, Pasir jeung Distansi Sosial di Sendal Resorts
Diwangun pikeun roman sareng rélaxasi, kolam renang Désa Mediterania mangrupikeun salah sahiji 6 kolam renang tawar anu narik ati di Sandals Grande Antigua sareng tempat kolam renang ikon kolam renang anu idéntal.

Ti tempat anjeunna jumeneng, soca anjeun tiasa nuturkeun hiji pasangan jalan-jalan di sapanjang jalur paver anu langkung lega ka arah kolam renang anu hérang sareng saluareun éta ka langit anu sampurna biru sareng laut anu langkung biru. Sadayana ngahiji kana rohangan anu spektakulerna teu aya watesna. Pandangan nyalira sapertos anu biasa, tapi sudut pandang na tiasa "henteu pernah sami" sabab henteu sadayana jalma mikahayang rohangan langkung ti kantos?

"Genep bulan ka pengker, pasangan bakal ngareureuhkeun didieu sareng nyarios 'ooh' sareng 'aah' sakinten satengah menit," saur Cornall. “Ayeuna nuju lima menit. Aranjeunna ngan ukur neuteup sareng ngambekan sadayana. "

Sendal-pantai-payun-suite

Panonpoé, Pasir jeung Distansi Sosial di Sendal Resorts
Rasakeun angin laut Karibia tina balkon pribadi anjeun nyalira ka laut anu indah di Sandals Grande Antigua.

Kalayan koméntar éta anjeunna ngahudangkeun panginten anu paling merhatoskeun pikeun palancong: ngambekan hawa anu dianggo. Anu kedah ngajelaskeun naha sababaraha hiji saatos anu sejen lirén dina titik-titik sapertos kieu. Ngidinan sinar matahari Karibia pikeun ngalembereh kahariwang. Angin perdagangan konstan ngabubarkeun naon waé anu tinggaleun. Nyandak waktos kanggo napas.

"Jujur, kuring ngarasa langkung aman di Resort tibatan di kota kuring," saur Joanna Baumann, anu ngumbara ka Sendal Grande Antigua sareng salakina, Andrew, dina bulan Juni pikeun ngarayakeun ulang taun kawinan. "Staf anu ngajantenkeun kami langkung raoseun dijagaan ti kantos, tapi dina waktos anu sami kami henteu kaleungitan éta sendal Sendal santai."

Pandangan terbuka, pikiran kabuka, sareng rohangan terbuka sanés ngan ukur fenomena di balkon 3-lantai di Antigua. Naon anu leres di dieu ogé leres dimana pasangan ngambekan 1,000 mil jauhna, dugi ka pulau asal Sandals Jamaica.

Sendal-Kidul-Basisir-limpasan-bungalow

Panonpoé, Pasir jeung Distansi Sosial di Sendal Resorts
Sendal romantis Basisir Kidul Langkung Liwat Bungalow, sampurna pikeun karusiahan sareng kapencil.

Pasir panjang pasir ngabingkai sisi kulon Sandals Kidul Basisir di Jamaika masih tiis handapeun sampéan jam 8:30 énjing-énjing sakumaha pantai, suite laut di tungtung jalur panjang sapertos katingali-jauh-jauh teuing bulan. Mustahil pikeun nyaritakeun naha aya anu di bumi, dimana angin laut ngalir ngaliwatan bak perendaman luar sareng akhirna ka restoran terbuka di sapanjang pantai. Ieu "samentawis samentawis" - kapencilian, angin ngahiliwir, hawa tropis - sami disinféktan salaku protokol anu ketat anu aya dina buku buku kandel dina Protokol Platinum Sendal 'Kabersihan.

Sendal-Resorts-butler

Panonpoé, Pasir jeung Distansi Sosial di Sendal Resorts
Salaku bagian tina Protokol Sandals Platinum Kebersihan, sadaya anggota tim nganggo perlengkapan raray pelindung sareng tiasa katingali mesem ku panonna anu haneut.

"Kami gaduh tim pamariksaan khusus di unggal Resort anu nuturkeun bimbingan ketat ti ahli médis, Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit (CDC), Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO), sareng Kamentrian Kaséhatan lokal di unggal nagara anu urang sebut bumi, ”Saur Pendiri sareng Pupuhu Sandals Resorts, Gordon“ Butch ”Stewart.

Sendal-Resort-Ngabersihan-Protokol

Panonpoé, Pasir jeung Distansi Sosial di Sendal Resorts
Sendal teras-terasan nuturkeun standar pangluhurna kabersihan sareng protokol kaamanan, sareng ayeuna kalayan langkah-langkah tambihan, tamu tiasa gaduh katenangan nalika resep ngewa romantis di Karibia.

Diantara ratusan detil: Cai dina kolam renang diparios unggal jam. Unggal permukaan - panto nanganan ka tukang kopi - dipariksa sahenteuna tilu kali sapoé. Bangku batang sareng méja ditarik langkung jauh. Alat beuleum langsung disimpen dina larutan sanitasi. Nyemprot sareng ngusap teras-terasan, sapertos ayana cahaya hideung.

Tapi panginten "protokol" paling épéktip nyaéta salah sahiji anu parantos aya mangpuluh-puluh taun:

"Komitmen urang pikeun roman. Pikeun kami éta salawasna sinonim sareng ngasingkeun… méwah… privasi ”Stewart teraskeun.

Pondok pantai dihias dina keusik ngajantenkeun tempat nping pantai anu sampurna.

Panonpoé, Pasir jeung Distansi Sosial di Sendal Resorts
Pasangan anu mikaresep kaababan pantai pribadi, kusabab cinta parantos meryogikeun privasi sareng kapencil - konsép anu Sandals Resorts ngawangun merk na ti saprak mimiti.

Istilah sanés anu janten émutan: Jarak sosial. Tingali deui dina villa jamban, nyalira ngalangkungan Laut Karibia. Atanapi anu Rondoval Suites jarak sapanjang pantai di Lemah Héjo. Atanapi dina suite skypool kahontal ukur ku bulu anu ditiup angin di Grénada. "Jarak sosial" tiasa janten énggal pikeun basa sadidinten, tapi éta sanés konsép anyar di tempat wisata ieu.

Sendal-Grenada-suite-Skypool

Panonpoé, Pasir jeung Distansi Sosial di Sendal Resorts
A Sendal Grenada Skypool suite, janten swasta yén tampilan anu luar biasa sareng ngojay ngan ukur balkon anjeun.

"Sabenerna, urang henteu kantos ngaraos siga aya dina riungan di Sendal," saur Baumann. "Eksklusif sakumaha anu urang pikahoyong, tapi ayeuna éta dina tingkat anu béda pisan. Aranjeunna parantos nempatkeun seueur pamikiran kana jarakna, sareng éta ngajantenkeun kami raoseun ngeunaan kaamanan saatos kami dugi. Teras… rasana kawas resor milik urang sadayana. ”

Gagasan disebat inovatif, bahkan radikal, dina milarian Sendal pikeun pangalaman romantis pamungkas ayeuna kaciri fortuitous. wasta kolam renang tanpa wateswasta bak dina verandawasta bar di-suite. Di pantai panjangna dua mil, pasangan sacara praktis tiasa ngaku hiji hektar keusik tetep jauh. Kaputusan pikeun nyertakeun sajumlah 105 kolam renang pribadi, dugi ka tujuh kolam renang utama anu jembar, sareng 16 restoran dina hiji harta raksasa henteu pernah pikeun narik minat masarakat. Éta pikeun ngirangan aranjeunna.Sendal-Royal-

Barbados-Rondoval-Butler-Suite

Panonpoé, Pasir jeung Distansi Sosial di Sendal Resorts
Terjun langsung kana Sendal Royal Barbados Royal Rondoval Butler Suite; kabur romantis anu hadir sareng kolam renang pribadi sareng bak perendaman anu tenang pikeun duaan.

Kadang-kadang, salah saurang jalma sanés nembongan: Butler. Pikeun pasangan dina suite sapertos kitu, juru palay mangrupikeun hiji-hijina titik sentuh manusa - nganggo sarung tangan bodas. Anu teu diperhatoskeun ku sémah nyaéta unggal juru butut, sareng unggal anggota tim tunggal, ngalangkungan rutinitas sadidinten anu anyar saatos sumping di properti. Aya cek suhu, ganti baju wajib, sareng "mandi sapatu" pikeun ngabersihkeun sareng nyéhatkeun sapatu.

Anu bersih-beresih ngalegaan ngalangkungan staf sareng kamar tamu ogé. Mangrupikeun moméntum mandeg-sareng-nyandak-deui deui. Lawon lemes karék dikukus, stasion pembersih dieusian, kamar mandi disinféksi ku produk kelas rumah sakit. Unggal nuansa, tina bedframe ka panto geser veranda, parantos lulus tés.

"Ayeuna, bahkan botol-botol Campuran Tandatangan Appleton Estate jeung Robert Mondavi Kembar Oaks anu bersinar, "saur Cornall.

Sendal-Grande-Antigua

Panonpoé, Pasir jeung Distansi Sosial di Sendal Resorts
Sendal Grande Antigua, dimana privasi parantos janten méwah, sareng cai bodas sareng cai pirus standar.

Iraha Joanna sareng Andrew Baumann bakal leumpang ka réstoran atanapi ka pantai, aranjeunna bakal ningali-ningali sareng ngadangukeun. Nyandak, sakumaha Joanna nyarios, "Vibe Sandal akrab anu urang sumping." Upami aya, geteran langkung kandel. Éta henteu tiasa disingkahan. Sareng - hayu urang jujur ​​sareng ucapkeun kecap - éta nular. Kabébasan pikeun ngambekan sareng ngalih sareng nginum dina wanda kasual sacara fantastis tépa. Candak ti jalma-jalma anu parantos aya di antara anu mimiti balik: Éta sami sareng biasana, sareng panginten éta bahkan langkung saé tibatan kantos.

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal

#rebuildingtravel

Panulis, Robert Stephens, salaki salami 20+ taun & bapak awéwé; Prioritas Robert ngeunaan kulawarga, komunitas & gagayaan pondok salaku juru jompo, pangurus pantai, & krep "kang Oki" di Sendal ngawangun sudut pandang perjalanan sareng nyeratna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali