Pamaréntah Selandia Anyar ngumumkeun paket dukungan industri perjalanan

poto robyn ti pameran 2020

Grup Pemasok Industri Perjalanan Selandia Anyar nyatakeun komitmen Pamaréntah $ 47 juta pikeun ngadukung industri perjalanan penting pisan pikeun ngabantosan nyandak dana perjalanan warga Selandia Anyar anu perjalanan internasionalna parantos dibatalkeun kusabab COVID-19, saur Ketua Grup, Robyn Galloway .

Pamasaran industri perjalanan, ogé katelah grosir, damel sareng pangunjung perjalanan sareng konsumén masing-masing pikeun buku pangalaman perjalanan internasional sapertos wisata anu dipandu, pelayaran, wisata kelompok leutik, sareng liburan anu dipasihkeun di langkung ti 150 nagara. Kaseueuran perusahaan di industri mangrupikeun UKM kalayan angkatan pagawé dominan.
Krisis COVID sareng panutupan perbatasan hartosna industri kedah kedah beroperasi tanpa pendapatan salami genep bulan dugi ka ayeuna bari digawé pikeun kéngingkeun nasabah pamulangan aranjeunna ti operator luar negeri.

"Pangrojong Pamaréntah penting pisan pikeun usaha urang pikeun tetep ngusahakeun nyandak artos Kiwis ka bumi," saur Robyn Galloway.

"Diperkirakeun ampir $ 700 juta artos urang Selandia Anyar ayeuna dikonci dina pesenan kanggo perjalanan internasional. Kengingkeun artos ieu wangsul deui ka Selandia Anyar bakal janten ledakan ékonomi, sabab éta tiasa diséépkeun dina ékonomi lokal. Ieu mangrupikeun padamelan rumit anu ngandelkeun kaahlian sareng hubungan perusahaan perjalanan urang sareng sababaraha mitra internasional.

"Kami kedah ngirangan biaya sareng ngajantenkeun staf kaleuleuwihan salami genep bulan kapengker kanggo tetep , sarta loba pausahaan perjalanan anu berjuang jeung keur kapaksa downsize, ngaronjatna resiko yen duit travelers Kiwi 'bakal terdampar di luar negeri.

"Kami henteu ngalakukeun kanyataan yén Investasi anu ditawarkeun Pamaréntah minimal minimum. Kami ngaku aya seueur panggilan kana dompét umum ayeuna, tapi anu saé kahontal ku mawa artos wisatawan ka bumi menerkeun bantosan pamaréntah. Nyarios éta, kami ngucap sukur pisan ka Menteri Faafoi sareng timna pikeun damel sareng kami sareng ngupingkeun masalah sareng parawatan anu kami payunkeun.

"Kami negeskeun yén aya sababaraha upami aya industri Selandia Anyar anu parantos kapangaruhan sareng rentan ku pandemi dugi ka tingkat industri perjalanan anu kaluar. Kami parantos neraskeun padamel anu luar biasa pikeun klien kami sapanjang pandemi ieu tanpa kasempetan mulang kauangan.

"Dukungan Pamaréntah bakal ngabantosan industri urang dina dukungan kahirupan bari urang teras-terasan damel nyandak dana Kiwis ka bumi, tapi éta moal cekap pikeun ngadukung industri urang dina jangka panjang.

"Penting pikeun urang kéngingkeun dukungan ieu pikeun perusahaan perjalanan gancang-gancang. Kami ngarepkeun damel sareng Pamaréntah ngeunaan detil palaksanaan kawijakan ieu sareng pangrojong anu sanés pikeun anggota kami, "saur Robyn Galloway

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali