Penerbangan anyar ti Tel Aviv ka Maroko, Bahrain, Saudi Arabia, UAE - sareng nuju berkembang

bendera israel
bendera israel

Langsung nyambungkeun Tel Aviv sareng bandara-bandara di UAE, Maroko, Saudi Arabia, sareng Bahrain bakal ngalegaan perjalanan sareng pariwisata di Wétan Tengah.

Dunya pikeun Israél janten langkung ageung sareng présidén Amérika Serikat Trump negosiasi perjanjian perdamaian sareng sajumlahing nagara di Wétan Tengah sareng Wilayah Teluk.

America First mangrupikeun slogan ku Présidén AS Trump sareng hartosna penjualan senjata sabab diarepkeun sadayana nagara-nagara ayeuna bakal diidinan kéngingkeun alat-alat militér ti Amérika Serikat Ieu saé pikeun ékonomi AS anu gering tapi ogé bahaya upami dilaksanakeun gancang teuing sareng tujuan pikeun meunang pamilihan umum AS.

Sateuacanna, saatos pengumuman ku Présidén AS Donald Trump ngeunaan perjanjian perdamaian antara Israél sareng Uni Émirat Arab, penasihat senior White House Jared Kushner ngungkabkeun yén dua nagara Arab parantos sapuk pikeun muka langitna pikeun transit penerbangan ka sareng ti Israel, kalebet Bahrain, anu badé ngiringan ngempelkeun perjanjian UAE-Israél.

Maroko sareng Israél badé netepkeun penerbangan langsung salaku kagiatan normalisasi hubungan Arab-Israél, Jerusalem Post dilaporkeun dina dinten saptu.

Laporan éta sumping salaku bagian tina usaha normalisasi Arab-Israél anu diluncurkeun ku administrasi Trump saatos ngahontal perjanjian UAE-Israél. Penandatanganan perjanjian dijadwalkeun dilaksanakeun di Gedong Bodas pas dinten Salasa payun.

Dina tanggal 15 Agustus, The Times of Israel ngalaporkeun, nyutat pejabat anonim AS, yén Maroko bakal janten nagara Arab salajengna anu nganormalisasi hubungan sareng Tel Aviv, saatos UAE. Sanaos Maroko henteu ngagaduhan hubungan diplomatik resmi sareng Israél, aya hubungan pariwisata sareng perdagangan antara dua nagara. Salaku tambahan, Yahudi Maroko mangrupikeun komunitas Yahudi panglobana di Israél, saatos urang Yahudi Rusia, langkung ti sajuta jalma.

Dinten Rebo, menantu sareng penasihat senior White House Trump, Jared Kushner, nyarios ka wartawan yén Saudi Arabia sareng Bahrain parantos satuju muka langit pikeun penerbangan ka sareng ti Israél.

Dinten Jumaah, Raja Hamad bin Isa Al Khalifa ti Bahrain ngumumkeun satuju pikeun ngagabung dina Salasa penandatanganan perjanjian perdamaian UAE-Israel. UAE sareng Bahrain bakal janten nagara Arab katilu sareng kaopat masing-masing, pikeun nga normalisasi hubungan sareng Israél.

Baheula, ngan Mesir sareng Yordania anu ngagaduhan hubungan resmi sareng Tel Aviv, tapi bahkan di Qatar kantor-kantor perdagangan Israél anu cicing dina rasiah parantos aya mangtaun-taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | TravelIndustry News