24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos resorts piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Hotel Hawaii ngalaporkeun pangasilan sareng perumahan anu langkung handap

Hotel Hawaii ngalaporkeun pangasilan sareng perumahan anu langkung handap
Hotel Hawaii ngalaporkeun pangasilan sareng perumahan anu langkung handap
Ditulis ku Harry S. Johnson

Dina bulan Agustus 2020, hotél Hawaii di sakumna nagara neraskeun ngalaporkeun panghasilan langkung handap per kamar anu sayogi (RevPAR), rata-rata tingkat harian (ADR), sareng padumukan dibandingkeun Agustus sateuacanna kusabab pandemi COVID-19.

Numutkeun ka Hawaii Hotel Performance Report anu diterbitkeun ku Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) Divisi Panilitian Pariwisata, nagara bagian RevPAR turun ka $ 34 (-85.9%), ADR turun ka $ 158 (-45.5%), sareng padumukan turun ka 21.7 persén (-62.4 persentase poin) (Gambar 1).

Timuan laporan ieu ngamanpaatkeun data anu disusun ku STR, Inc., anu ngalaksanakeun survey anu pang gedéna sareng pang lengkepna ngeunaan sipat hotél di Kapuloan Hawaii.

Dina Agustus, pangasilan kamar hotél Hawaii di sakumna nagara murag ku 92.1 persén janten $ 32.3 juta tina $ 408.4 juta sataun katukang. Suplai kamar turun ka 941,200 kamar wengi (-43.8%) sareng paménta kamar turun ka 204,400 kamar wengi (-85.5%) (Gambar 2). Seueur harta anu ditutup atanapi dikirangan operasi mimitian bulan April 2020. Salami Agustus, sadaya panumpang anu sumping ti luar nagara diperyogikeun pikeun mandiri karantina mandiri 14 dinten. Tanggal 11 Agustus, karantina interisland parsial dibalikkeun kanggo saha waé anu ngumbara ka kabupaten Kauai, Hawaii, Maui, sareng Kalawao (Molokai).

Sadaya kelas sipat hotél Hawaii di sakumna nagara dilaporkeun RevPAR handap, ADR sareng padumukan di bulan Agustus dibandingkeun sataun katukang. Pasipatan Kelas Méwah nampi RevPAR tina $ 10 (-97.8%), kalayan ADR dina $ 442 (-23.5%) sareng padumukan 2.3 persen (-79.1 persentase poin). Pasipatan Kelas Midscale & Economy ngalaporkeun Agustus RevPAR pangluhurna ($ 42, -70.2%) di antara kelas harga, sareng ADR $ 130 (-24.3%) sareng padumukan 32.7 persén (-50.3 persentase poin).

Hotel Maui County ngalaporkeun RevPAR tina $ 18 (-94.2%), kalayan turunna dina ADR ka $ 207 (-47.2%) sareng padumukan 8.6 persén (-69.4 persentase poin). Data kanggo sasih Agustus henteu sayogi pikeun daérah Resort mewah Maui di Wailea. Wilayah Lahaina / Kaanapali / Kapalua gaduh RevPAR $ 4 (-98.3%), ADR dina $ 125 (-61.8%) sareng padumukan 3.5 persén (-72.8 persentase poin).

Hotel Oahu ngalaporkeun RevPAR tina $ 42 (-81.4%) dina bulan Agustus, sareng ADR $ 157 (-38.4%) sareng padumukan 26.8 persén (-62.2 persentase poin). Hotel Waikiki kéngingkeun $ 36 (-84.0%) dina RevPAR kalayan ADR $ 152 (-38.9%) sareng padumukan 23.4 persén (-65.8 persentase poin).

Hotel di pulau Hawaii nampi RevPAR tina $ 34 (-85.1%) dina bulan Agustus, kalayan ADR $ 130 (-53.7%) sareng padumukan 26.1 persén (-54.9 persentase poin). Data kanggo sasih Agustus henteu sayogi pikeun Basisir Kohala.

Hotel Kauai ngalaporkeun RevPAR tina $ 28 (-86.7%) dina bulan Agustus, sareng ADR dina $ 165 (-41.8%) sareng padumukan 16.8 persén (-56.9 persentase poin).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.