Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Tawaran hotél peringkat luhur pikeun Idul Fitri

agoda 1_0
agoda 1_0
Ditulis ku jelema nu nyunting

SINGAPURA - Agoda.com, situs paméran hotél anu terkenal di Asia sareng bagian tina Priceline Group anu didaptarkeun ku Nasdaq (Nasdaq: PCLN), dinten ngumumkeun sababaraha hotél anu ngagaduhan peringkat luhur pikeun Idul Fitri, sakumaha anu dipeunteun ku palanggan Agoda.

Nyitak Friendly, PDF & Email

SINGAPURA - Agoda.com, situs paméran hotél anu terkenal di Asia sareng bagian tina Priceline Group anu didaptarkeun ku Nasdaq (Nasdaq: PCLN), dinten ngumumkeun sababaraha hotél anu ngagaduhan peringkat luhur pikeun Idul Fitri, sakumaha anu dipeunteun ku palanggan Agoda.

Kalayan ramé gancang caket, palancong ngarencanakeun liburan di Idul Fitri - anu tumiba dina Minggu, 19 Agustus taun ayeuna - kedah mesen hotélna gancang-gancang. Salaku periode puncak pikeun perjalanan di Asia Tenggara, hotél gancang-gancang dieusian, khususna anu ngagaduhan réstoran hébat anu nawiskeun Buffalo Halal sareng daging babi paling luhur.

Agoda nampilkeun langkung ti 2 juta ulasan hotél asli, ditulis ku konsumén anu parantos cicing di hotél éta. Dumasar kana peringkat sareng tip ti wisatawan ieu, ieu mangrupikeun daptar sababaraha hotél peringkat luhur di tujuan utama Asia Tenggara anu nyayogikeun pas tuangeun pikeun pésta Idul Fitri, ngalangkungan sababaraha asakan anu béda.

TOP-RANKED AGODA.COM cicing pikeun lebaran UL-FITR

Malaysia

Hotel Shangri-La, Kuala Lumpur 5*
Dipeunteun 9 - Hebat

The Shangri-La mangrupikeun tempat anu dipikaresep ku konsumén Samoa pikeun kamar mewah na, lokasi pusat kota anu saé caket Petronas Towers, sareng, tangtosna, tuangeunana. Parasmanan sarapan khusus dipuji, nawiskeun panyebaran anu bérés dina akhir minggu narik warga lokal, ogé tamu ti hotél sanés. Sadaya réstoran di tempat - Zinpangu Jepang, Shan Cina, g sareng Perancis Lafite - ogé nawiskeun tuangeun anu saé.

ulasan pelanggan agoda.com: "Sanaos seueur tamu di hotél, kami langsung linggih ka méja urang pikeun sarapan prasmanan - pasti salah sahiji anu pangsaéna pikeun kami." - Micah J., Pilipina

** Spesial manuk mimiti ti US $ 120 per wengi kanggo kamar raja deluxe. Laju teu tiasa dibalikeun deui.

Villa Molek, Langkawi 4*
Dipeunteun 9 - Hebat

Retret pasangan tropis ieu nawiskeun 12 villa swasta di kebon, 5-menit leumpang ti pantai Pantai Tengah. Properti éta ngan ukur ngamungkinkeun tamu umur 18 taun ka luhur, janten palancong milari katenangan salami période libur anu sibuk ieu tiasa nganggap éta kabur leres. Properti ieu ngagaduhan 2 réstoran - hiji Italia, hiji India - sareng Molek Café, anu nyayogikeun asakan Malaysia anu asli. Aya ogé sababaraha réstoran sareng kafe anu sanés dina jarak leumpang ti Resort. Sarapan gratis kanggo sadaya tamu.

ulasan pelanggan agoda.com: "Liburan romantis anu sampurna pikeun pasangan - dianjurkeun pisan, kami pasti bakal balik!" - Samsurin W., Malaysia

** Studio Villa tina harga US $ 145 per wengi - Hot Deal kalebet diskon 20 persen. Laju teu tiasa dibalikeun deui. Wi-Fi gratis.

G Hotel, Pulau Pinang 5*
Dipeunteun 8.4 - Hebat

Pasipatan modéren anu modis kieu sapanjang Gurney Drive caket balanja, diposisikan pikeun wisatawan bisnis sareng hiburan, sareng seueur pilihan tuang di tempat. Hotél padeukeut sareng mall anu ngagaduhan seueur pilihan toko dahareun, sareng di jero properti éta sorangan aya téma tuangeun sareng inuman anu wengi sareng spesialna, kalebet prasmanan berbuka puasa pikeun tamu anu tetep salami Ramadhan. Réstoran Kedelé + Wijen nawiskeun asakan pan-Asia, ditambah prasmanan coklat Sabtu wengi anu teu pikaresepeun. Aya ogé réstoran Jepang sareng Italia dina situs.

ulasan pelanggan agoda.com: "Di sagigireun hotél nyaéta Gurney Plaza kalayan seueur tuangeun sareng balanja. Kamar tidur nyanghareup ka laut sareng pandangan anu saé pisan. " - Evelyn T., Singapura

** Harga tina US $ 188 per wengi. Wi-Fi gratis.

Thailand

Resort Railay Village sareng Spa Krabi, Thailand 4*
Dipeunteun 8.1 - Hebat

Resort di bungalow anu nyaman ieu aya di daérah Pantai Railay anu indah di Propinsi Krabi, 30-menit perjalanan ti Kota Krabi. Railay dumuk di samenanjung anu sepi caket jalur wisata Ao Nang anu populér, sareng pandangan Thailand klasik ngeunaan formasi batu kapur sareng kapal panjang. Éta caket pisan pikeun ilubiung dina kagiatan éta, tapi cukup jauh pikeun mikaresep liburan anu tenang. Railay Village Resort and Spa nawiskeun kadaharan ti laut anu didamel lokal, sareng tuangeun Thailand sareng Kulon. Properti ieu disahkeun Halal ku Kantor Panitia Islam Thailand.

ulasan pelanggan agoda.com: "Kami ngagaduhan kamar anu saé pisan sareng kolam renang pribadi anu caket ka kamar kami, sareng tuangeunana saé pisan - asakan tradisional Thailand - sareng pantai keusik." - Noor Z., Malaysia

** Tarif pikeun pintonan kolam renang mewah tina US $ 90 - buku ayeuna pikeun diskon 25 persén, kalebet sarapan.

Hotel Nuovo City, Bangkok 4*
Dipeunteun 8.3 - Hebat

Jarak jarak wisata ti tempat wisata anu paling kasohor di Bangkok, kalebet Grand Palace, Golden Mountain Temple, sareng Wat Po, Nuovo City Hotel cocog pisan pikeun wisatawan anu sumanget anu resep ngajajah budaya sareng sajarah Thailand. Properti modéren ieu dipimilik ku Muslim - bebas alkohol sareng disertifikasi Halal - tapi ngan ukur saéstuna batu tina seueur pilihan réstoran sapanjang Soi Rambutree sareng Khao San Road, nawiskeun balanja, pijet, sareng sadidinten-sareng wengi-wengi hiburan.

ulasan pelanggan agoda.com: "Hotél na bersih pisan, lapang sareng pinter ku Éropa, modéren ngeunaan éta. Ruang sarapan mangrupikeun tempat anu ramah, kalayan sarapan anu saé sareng seueur pilihan, kumargi urang milari katuangan muslim. Kamarna bersih pisan sareng raoseun - anjeun leres-leres henteu tiasa nyungkeun langkung seueur. ”

** Harga tina US $ 63 per wengi kanggo kamar mewah kalayan sarapan - kalebet diskon 20 persén!

Royal Cliff Hotels Group, Pattaya
Dipeunteun 8.3 - Hebat

Tempatna di sisi pantai Pattaya, Royal Cliff Hotels Group anu meunang penghargaan nyayogikeun fasilitas Resort lengkep, ngan ukur 90-menit ti Bangkok. Sampurna pikeun liburan kulawarga, éta di lokasi anu sepi, perjalanan anu pondok ti tengah Pattaya sareng Jalan Leumpang. Aya 4 tempat wisata di kompleks anu saukuran ieu, masing-masing kalayan tawaran anu rada béda, sanaos bagikeun sadaya fasilitas hiburan: 5 kolam renang (2 khusus kanggo tamu Royal Wing Suite), lapangan tenis, kelas masak Thailand, kabugaran, spa, kebon tropis kalayan jogging track, lapangan golf 18-hole, sareng tempat kaulinan barudak sareng jasa milari murangkalih. Aya 10 réstoran di dieu, Maharani - Ratu Rasa India, ngagaduhan dapur halal anu disahkeun.

ulasan pelanggan agoda.com: "Hotél na geulis pisan, henteu kakurangan naon-naon dina hal jasa, sareng urusan anu saé ... tempatna [sepi sareng kolam renang anu saé pisan." - Hussein L., Yordania

** Harga tina US $ 100 per wengi pikeun tampilan laut mini suite.

Singapura

Royal Plaza pa Scotts Hotel 5*
Dipeunteun 8.4 - Hebat

Ngadeukeutan ti balanja Orchard Road, Royal Plaza on Scotts Hotel nawiskeun prasmanan Asia sareng Mediterania anu disiapkeun dina dapur anu disahkeun ku Halal. Kamar sareng suite modern dina desain sareng aya fasilitas bisnis anu pas di tempat pikeun para pelancong éksékutip, sareng ruang Internét 24-jam pikeun anu resep tetep nyambung sepanjang waktos. Aya ogé pusat kabugaran sareng kolam renang outdoor di tempat.

ulasan pelanggan agoda.com: "Hotel ieu lokasina teu jauh ti Newton Circus caket pusat penjaja anu terkenal. Asép-asupan tuangeun anu lezat mangrupikeun daya tarik anu hadé pikeun anu nganjang ka Singapura, ogé warga lokal. "

** Harga tina US $ 178 per wengi kanggo kamar mewah kalayan Internét gratis sareng minibar - tingkat mimiti-manuk kaasup diskon 35 persén. Laju teu tiasa dibalikeun deui.

Grand Hyatt Singapura 5*
Dipeunteun 8.8 - Hebat

Diposisikan sampurna di juru ti perbelanjaan Orchard Road, Grand Hyatt nganteurkeun sadayana anu diarepkeun pikeun mérek bintang 5 global, kalayan kamar-kamar modern anu modern sareng spa Damai anu mewah. Hotél na ngagaduhan 7 toko tuangeun sareng inuman, kalebet Selat Dapur, anu mambok tuangeun prasmanan seungit anu diideuan ku béda-béda kadaharan di Singapura, disiapkeun di dapur terbuka "téater" anu disahkeun ku Halal.

ulasan pelanggan agoda.com: "Lokasi sampurna, makan kamar layanan anu saé. Éta saé pisan kanggo uih deui ka kamar hotél anu méwah salami usum panas. Sarapan di Club Lounge nyayogikeun pilihan anu saé. " - Siti S., Indonésia

** Harga tina US $ 305 per wengi di kamar raja ageung.

Fairmont Hotel 5*
Dipeunteun 8.7 - Hebat

Lokasina di daérah Marina Bay anu ngagenclang, caket sareng Raffles City, Fairmont Hotel nawiskeun akomodasi modéren di salah sahiji tempat anu paling indah di Singapura. Panempoan ti lantai luhur nunjukkeun palabuhan sareng cakrawala kota, bari kamar nyayogikeun tempat suci modéren anu tenang pikeun tamu. Pikeun pasangan anu ngahargaan cicing anu sepi, Club Lounge ditangtoskeun pikeun tamu anu langkung umur 12 taun, sareng aya Willow Stream Spa - salah sahiji spa méwah pangageungna di Asia - pikeun terapi rélaxasi anu sengit. Properti ieu nawiskeun 15 tempat anu béda dina F & B, Asia Market Café anu nyayogikeun sumebar prasmanan anu raoseun pan-Asia tina dapur anu disertakeun ku Halal.

resensi pelanggan agoda.com: "Lokasi anu saé - Raffles aya di seberang jalan, sareng kompleks balanja anu luar biasa di handapeunana, kalebet supermarket, subway, sareng lapangan dahareun. Naha anjeun ni'mat sareng gabung kana Executive Club nalika didaptarkeun. Kanggo biaya minimum anjeun tiasa gaduh sarapan, tuang siang, sareng tuangeun, kalebet inuman, sadidinten. Upami anjeun ngiringan Presiden Club (teu aya biaya) anjeun kéngingkeun aksés gratis kana WiFi. " - Jennifer D., Australia

** Harga kamar Deluxe tina US $ 275 per wengi. Targét kalebet diskon 10 persén - henteu tiasa dibalikeun deui.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan agoda.com atanapi pikeun kéngingkeun anu paling anyar dina poéna sareng berita, sambung ngalangkungan facebook.com/agoda.

Nyitak Friendly, PDF & Email