24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil Perancis Ngabobol Warta jelema piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Hertz Internasional nunjuk General Manager anyar, Hertz France

Hertz Internasional nunjuk General Manager anyar, Hertz France
Hertz Internasional nunjuk General Manager anyar, Hertz France
Ditulis ku Harry S. Johnson

Hertz Internasional parantos ngumumkeun Emmanuel Delachambre salaku Manajer Umum Hertz Perancis.

Mr Delachambre, anu sateuacanna janten Pupuhu sareng Chief Executive Officer di GEFCO Perancis, ngiringan Hertz tanggal 5 Oktober 2020. Anjeunna nyandak peran ti Alexandre de Navailles anu ninggalkeun perusahaan Juni Juni 2020.

Emmanuel bakal tanggel waler pikeun mingpin operasi Perancis perusahaan nyewa mobil global. Anjeunna nyandak langkung ti 20 taun pangalaman dina ngarah sareng ngahirupkeun perusahaan dina sektor transportasi, angkutan barang sareng logistik, utamina GEFCO, SNCF, Voies Ferrees locales et Industrielles (VFLI) sareng Euro Cargo Rail, perusahaan karéta beurat kargo Deutsche Grup Bhan.

Angela Brav, Présidén Hertz International, nyarios: "Kami bungah ngabagéakeun Emmanuel kana Tim Kepemimpinan Internasional kami. Drive, énergi sareng catetan lagu na anu parantos kabuktosan dina perusahaan ngarah pikeun ngahontal kaunggulan operasional mangrupikeun kasuksesan urang nalika kami ngusahakeun ngatur rencana pandemi pandemi sareng nguatkeun bisnis urang.
"Kami, sapertos anu sanés di industri urang parantos ngaraosan pangaruh tina waktos-waktos anu nangtang ieu. Ayeuna langkung ti kantos pamimpin kalayan pendekatan anu fokus kana konsumén pikeun ngembangkeun bisnis sareng katerampilan interpersonal anu kuat anu nunjukkeun Emmanuel, penting pisan. Kuring ngarep pisan damel babarengan sareng anjeunna nalika urang ngarepkeun masa depan sareng teraskeun standar standar perawatan, kaamanan sareng jasa anu diarepkeun konsumén ti kami. "
Emmanuel Delachambre nyarios: "Hertz mangrupikeun mérek ikonik sareng kuring resep gabung sareng tim. Pandemi global parantos mangaruhan seueur perusahaan di industri transportasi sareng mobilitas. Saé pisan pikeun kasempetan nganggo skill sareng pangalaman kuring pikeun mingpin operasi Perancis ngalangkungan jaman anu luar biasa ieu sareng janten bagian tina tim anu nyetir parobihan pikeun masa depan-buktina bisnis. "

Emmanuel bakal dumasarkeun di markas Perancis Hertz di Montigny Le Bretonneux, Perancis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.