Ethiopian Airlines neraskeun hiber ka Curug Victoria

Ethiopian Airlines neraskeun hiber ka Curug Victoria
Ethiopian Airlines neraskeun hiber ka Curug Victoria

Ethiopian Airlines Grup, maskapai panggedéna di Afrika resep ngumumkeun dilumangsungkeunna jasa hiber na ka Victoria Falls, situs alam Afrika anu paling spektakuler ti 06 Oktober, 2020.

Konsumén anu Dipasihkeun dimaklumkeun yén Facemasks bakal wajib dijalankeun sareng dipénta pikeun nyumponan sarat lebet tujuan sapertos sertipikat PCR COVID-19 Clearance anu dikaluarkeun ku fasilitas anu dikenal dina 48 jam ti tanggal angkat, saluyu sareng pedoman WHO.

Nalika nagara-nagara terus muka watesna sareng santai larangan perjalanan, Étiopia siap ningkatkeun frékuénsi pikeun nampung paménta ku fokus kana karaharjaan para nasabah sareng staf. Ethiopian senang ngabagéakeun deui sareng wisatawan luang ka tujuan ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali