Sendal Resorts: Urang Deui!

Sendal Resorts: Urang Deui!
Sendal Resort

Sadayana Resor Sendal dibuka deui, kanyataanna, seueur anu parantos kabuka kalayan sésana kusabab dibuka gancang-gancang. Waktuna pas pikeun seueur alesan nyieun rencana perjalanan pikeun liburan Sandal ayeuna. Henteu kedah ngantosan berita dunya sareng sadaya pilihan anu sayogi.

Mimiti sareng paling penting, Sendal teras-terasan nyandak kasihatan sareng kasalametan pisan dina Resort-na. Ayeuna langkung ti heula, Sendal nyandak léngkah tambahan pikeun nangtayungan sémah kalayan Sandals Platinum Protokol Kebersihan. Resor kabuka parantos nguatkeun protokolna pikeun ngalangkungan sadaya titik kontak di unggal Resort ti waktos tamu sumping di ruang tunggu bandara, dugi ka sadayana pangalaman Resort. Protokol tambahan ieu sareng standar kabersihan anu dijamin ngajantenkeun ukuran kasalametan sareng kaamanan pikeun tamu anu milari katenangan di Karibia.

Antigua: Ayeuna Buka

Barbados: Ayeuna Buka

Jamaika: Ayeuna Buka

Saint Lusia: Ayeuna Buka

Grenada: Buka 1 Oktober

Bahama: Buka 1 Nopémber

Tapi antosan, aya deui!

Sendal hoyong sémahna ngalaman pakansi bébas hariwang. Éta sababna Sandals Resorts nampilkeun prakték sareng kabijakan anu paling saé anu dirancang pikeun nempatkeun pikiran anjeun. Naha éta pemesanan anu parantos aya atanapi anu didamel ayeuna, Sendal parantos ditutupan sémah na.

Pembatalan Kamar Gratis sareng Pembayaran Balik 100%

Pembatalan kamar gratis sayogi pikeun reservasi dibolaykeun 31 dinten atanapi langkung sateuacan tanggal check-in (kecuali dina Over-The-Water Suites). Ieu ngan ukur lumaku pikeun bagian bumi / kamar tina booking. Pembatalan hiber tunduk kana pinalti sareng larangan operator maskapai.

Penjaminan Harga pangalusna

Jaminan Harga Sendal Pangsaéna ngamungkinkeun sémah ngaraos yakin yén harga kamar anu ditampi mangrupikeun harga anu pangsaéna. Tamu tiasa mesen kalayan percaya diri online, ngalangkungan agén perjalanan paporit, atanapi ku nelepon 1-888-SANDALS. Upami dina 24 jam ti saprak pesen liburan online di www.sendal.com harga anu langkung handap pikeun tanggal kadatangan anu sami, jumlah wengi, sareng kamar kamar dipendakan, Sendal bakal ngabalikeun bédana.

Tahan Kamar

Pesenan kualifikasi ngagaduhan pilihan pikeun "nyepeng rohangan" sakedik $ 49 per jalma pikeun ngabantosan perencanaan perjalanan. Milih pilihan "tahan" hartosna kartu kiridit anu dianggo pikeun setoran bakal otomatis ditagih tambahan $ 302 dina 21 dinten. Total kasaimbangan sésana tina pakansi bakal otomatis ditagihkeun 45 dinten sateuacan tanggal check-in.

Layaway & Playaway

Sémah tiasa ngonci dina pakansi salajengna kalayan sandal 'fléksibel sareng teu aya biaya sareng henteu aya rencana mayar bunga. Biaya liburan Sendal Mewah Kalebet® tiasa sumebar salami sababaraha bulan nalika mesen langsung sareng Sendal, kalayan tamu ngagaduhan pilihan kanggo mayar angsuran 3 - dugi 24 bulan.

Bursa Resort

Kusabab Resort Sendal perenahna di sababaraha daérah daérah Karibia, sababaraha diantarana parantos ngaréspon pandemi global (COVID-19) ku nyebarkeun larangan lokal pikeun pengunjung atanapi resort, panginten aya sababaraha pangaruh dina Program Exchange Sandals Resort. Program pertukaran Resort gumantung kana, sareng tunduk kana, sagala larangan pamaréntah anu berlaku, kalebet larangan anu ngabatesan kamampuan tamu pikeun ngarambat antar sipat atanapi mangaruhan kamampuan Resort Sandal pikeun mindahkeun tamu antar sipat atanapi kabuka sareng operasional. Program bakal batal dimana dilarang atanapi dina kaputusan Sandals henteu leres kusabab larangan lokal atanapi pandemi. Sakumaha biasa, kaséhatan sareng kaamanan sémah Sendal bakal salawasna diutamakeun.

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

eTurboNews | TravelIndustry News