Sendal Resorts: wilujeng Usum Panas, Hello Gugur!

Sendal Resorts: wilujeng Usum Panas, Hello Gugur!
Sendal Resort

Nalika cuaca mimiti tiis di réa patempatan di sakumna dunya, Sendal Resorts di Karibia ngabagéakeun usum gugur kalayan nawaran khusus. Pikeun waktos anu kawates, tamu di Sendal tiasa nyandak kiridit poto khusus di seueur tujuan anu hadé di Karibia haneut sareng cerah.

Sémah bakal nampi kiridit $250 pikeun poto anu dipilih . Pikeun nampa kiridit seru ieu anu bakal nangkep kenangan pakansi ngimpi, sémah kudu ngadaptar dina 72 jam tina booking a. Sareng panawaran ragrag khusus ieu tiasa digabungkeun sareng promosi Resort anu ayeuna:

  • 1 Peuting Gratis
  • Dina kategori kamar pilih
  • Kiridit Pesenan $ 1,000
  • Hingga 65% Tarip Raka Diskon

Pariksa sadaya tempat tawaran anu saé, sapertos anu disebatkeun sareng anu sanésna ogé, tiasa dipendakan tina Sendal nalika usum gugur diiring ka Karibia:

  • Sendal Emerald Bay di Great Exuma, Bahama
  • Sendal Grande Antigua di St. Johns, Antigua sareng Barbuda
  • Sendal Royal Bahamian di Nassau, Bahama
  • Sendal Barbados di St. Lawrence, Barbados
  • Sendal Royal Barbados di St. Lawrence Gap, Barbados
  • Sendal Grénada di St. George's, Grenada
  • Sendal Montego Bay di Montego Bay, Jamaica
  • Sendal Negril di Negril, Jamaika
  • Sendal Ochi di Ocho Rios, Jamaika
  • Sendal Royal Caribbean di Montego Bay, Jamaica
  • Kebon Karajaan Sendal di Ocho Rios, Jamaika
  • Sendal Basisir Kidul di Whitehouse, Jamaica
  • Sendal Grande St. Lucian di Gros-Islet, Saint Lucia
  • Sendal Halcyon di Castries, Saint Lucia
  • Sendal Kabupaten La Toc di Castries, Saint Lucia

Buku kalayan percaya diri

Sendal gaduh mesin booking online anu sacara otomatis bakal nerapkeun sadaya tawaran anu tiasa dibarengan pikeun masihan tamu tingkat anu pangsaéna pikeun tanggal perjalanan anu dipikahoyong. Nyatana, Sendal bakal ngajamin yén upami tamu mendakan harga anu langkung mirah dimana waé, éta bakal cocog. Upami dina 24 jam ti saprak pesen liburan online di www.sendal.com, harga anu langkung handap pikeun tanggal kadatangan anu sami resep sareng jumlah wengi sareng kamar anu sami, Sendal bakal ngabalikeun bédana.

Teu kedah ngantosan!

Pesenan kualifikasi ngagaduhan pilihan pikeun "nyepeng rohangan" ngan ukur $ 49pp. Upami pilihan "tahan" dipilih, kartu kiridit anu dianggo pikeun setoran bakal otomatis ditagih tambahan $ 302 dina 21 dinten. Total kasaimbangan sésana tina pakansi bakal otomatis ditagihkeun 45 dinten sateuacan tanggal check-in.

Kalayan seueur tawaran anu sayogi sareng jaminan ngajantenkeun perjalanan rancana angin, waktos na pas pikeun liburan liburan sareng Sandals Resorts.

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali