Tujuanana nyaéta pikeun ningkatkeun konektipitas ka bandara Saint Martin (SXM)

SXFP
SXFP
Ditulis ku jelema nu nyunting

ASDC nyauran LIAT sareng WINAIR pikeun gawé bareng pikeun ningkatkeun konektipitas ka bandara Saint Martin

Nyitak Friendly, PDF & Email

ASDC nyauran LIAT sareng WINAIR pikeun gawé bareng pikeun ningkatkeun konektipitas ka bandara Saint Martin

Bandara di sisi Walanda pulo Karibia St.Martin disebut Bandara Internasional Putri Juliana. Ieu ngalayanan bagian Walanda pulo Saint Martin. Dina taun 2007, bandara nahan 1,647,824 panumpang jeung 103,650 gerakan pesawat.

Tempo yén konektipitas éféktif mangrupa faktor kritis dina ngaronjatkeun fungsi hub Bandara Internasional Putri Juliana (SXM), anggota Komite Pangwangunan Service Air (ASDC) geus disebut Airlines régional, LIAT na WINAIR gawé bareng pikeun ngahontal tujuan ieu. Aranjeunna nelepon dina rapat inaugural Panitia nyetél jang meberkeun ngembangkeun layanan hawa ka SXM.

pasamoan ieu dihadiran ku wawakil ti mitra nagara, St Maarten, St Martin, Anguilla, St Barths, Dominika, St Eustatius, Nevis, kitu ogé operator régional LIAT na WINAIR, sarta pajabat Imigrasi St Maarten.

Mitra nagara ceuk maranéhna ngakuan pentingna kontribusi SXM Airport kana kasuksésan ékonomi masing-masing sarta sapuk pikeun gawé bareng SXM pikeun ngajadikeun hiji hub éféktif.

Pasamoan ASDC salajengna concurred yén layanan ka sareng ti London bakal janten tambahan wilujeng sumping sarta pledged cooperate kalawan SXM Airport sangkan ieu kanyataanana.

Sanaos bandara henteu nanggungjawaban kana gerak fisik panumpang, éta mangrupikeun bagian tina tugasna pikeun nyiptakeun lingkungan anu bakal nyorong maskapai pikeun nyayogikeun konektipitas anu diperyogikeun.
Salaku tambahan, anggota ASDC sapuk kana kagiatan gabungan ieu:
- Kéngingkeun data primér sareng sekundér pikeun ngadukung pamekaran sareng aksés pasar
- Ningkatkeun airlift anu aya sareng ningkatkeun konektipitas
- Pamasaran gabungan pikeun maksimalkeun kapasitas korsi maskapai pikeun mastikeun kauntungan pikeun maskapai.
ASDC nuju dina prosés nyiptakeun merek pelengkap anu bakal ngagambarkeun kerjasama antara sadaya pamilon sareng mitra nagara.
Rapat salajengna dijadwalkeun pertengahan Maret.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | eTN