24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Warta Breaking Brasil Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha piknik kandaraan trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

GOL Brasil: Paménta pasar domestik dugi ka Séptémber

GOL Brasil: Paménta pasar domestik dugi ka Séptémber
GOL Brasil: Paménta pasar domestik dugi ka Séptémber
Ditulis ku Harry S. Johnson

GOL Linhas Aéreas Inteligentes SA, Maskapai domestik paling gedé di Brazil, ngumumkeun ayeuna angka pangunjung udara mimiti pikeun bulan Séptémber 2020, dibandingkeun sareng periode anu sami dina 2019.

Salami Séptémber, GOL ngoperasikeun rata-rata 270 penerbangan per dinten, muka deui tilu markas (Juiz de Fora, Londrina sareng Presidente Prudente) sareng nambihan 1,383 frékuénsi di Guarulhos sareng Congonhas (São Paulo), Santos Dumont sareng Galeão (Rio de Janeiro), Bandara Fortaleza (Ceará) sareng Salvador (Bahia). GOL tetep disiplin dina kapamimpinan pasar.

September / 20 x Agustus / 20 Sorotan:  

  • Di pasar domestik Séptémber 2020, paménta (RPK) pikeun penerbangan GOL naék ku 36% tibatan Agustus 2020 sareng suplai (ASK) ningkat 35% tibatan Agustus 2020. Faktor beban domestik GOL 80% dina bulan Séptember.
  • GOL henteu ngajalankeun penerbangan internasional biasa salami sabulan.

Séptémber / 20 Angka Lalu Lintas Awal:

Angka Lalu Lintas Bulanan (¹)  Angka Lalu Lintas Kuartal (¹) Angka Lalu Lintas Akumulasi (¹)
Data operasi * Sep / 20 Sep / 19 % Var. 3Q20 3Q19 % Var. 9M20 9M19 % Var.
Total GOL
Kaberangkatan 8,119 21,791 -62.7% 19,338 68,579 -71.8% 87,440 191,149 -54.3%
Korsi (sarébu) 1,423 3,835 -62.9% 3,360 12,054 -72.1% 15,015 33,431 -55.1%
PANANYA (juta) 1,687 4,212 -60.0% 3,992 13,406 -70.2% 17,444 37,811 -53.9%
RPK (juta) 1,349 3,422 -60.6% 3,166 11,114 -71.5% 13,886 31,056 -55.3%
Faktor beban 80.0% 81.2% -1.3 pp 79.3% 82.9% -3.6 pp 79.6% 82.1% -2.5 pp
Pax dina kapal (rebu) 1,119 2,997 -62.7% 2,604 9,689 -73.1% 11,577 26,776 -56.8%
GOL Doméstik
Kaberangkatan 8,119 20,313 -60.0% 19,338 63,936 -69.8% 83,048 178,133 -53.4%
Korsi (sarébu) 1,423 3,580 -60.3% 3,360 11,250 -70.1% 14,264 31,176 -54.2%
PANANYA (juta) 1,687 3,612 -53.3% 3,992 11,494 -65.3% 15,659 32,263 -51.5%
RPK (juta) 1,349 2,960 -54.4% 3,166 9,618 -67.1% 12,596 26,783 -53.0%
Faktor beban 80.0% 82.0% -2.1 pp 79.3% 83.7% -4.4 pp 80.4% 83.0% -2.6 pp
Pax dina kapal (rebu) 1,119 2,822 -60.3% 2,604 9,124 -71.5% 11,083 25,147 -55.9%
Internasional GOL
Kaberangkatan 0 1,478 NA 0 4,643 NA 4,392 13,016 -66.3%
Korsi (sarébu) 0 255 NA 0 804 NA 751 2,255 -66.7%
PANANYA (juta) 0 600 NA 0 1,912 NA 1,784 5,548 -67.8%
RPK (juta) 0 462 NA 0 1,497 NA 1,290 4,273 -69.8%
Faktor beban 0 76.9% NA 0 78.3% NA 72.3% 77.0% -4.7 pp
Pax dina kapal (rebu) 0 175 NA 0 566 NA 494 1,629 -69.7%
Kana waktuna Miang 97.2% 90.3% 6.9 pp 96.7% 91.2% 5.5 pp 95.3% 90.5% 4.8 pp
Parantosan hiber 98.9% 98.3% 0.6 pp 98.1% 98.8% -0.7 pp 96.7% 97.6% -0.9 pp
Kargo Ton 2.5 8.1 -69.2% 6.4 24.7 -74.2% 30.0 73.0 -58.9%
* Sumber: Agência Nacional de Aviação Civil (ANAC) sareng Perusahaan kanggo bulan ayeuna.

(1) Angka Awal
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.