Sendal Resorts ngumumkeun Langkung Opening Resort Bulan Ieu

Sendal Resorts ngumumkeun Langkung Opening Resort Bulan Ieu
Sendal Resort

Sinyal kakuatan terus pikeun Karibia , Sendal Resorts Internasional ngumumkeun yén éta bakal ngenalkeun opat deui bukaan Resort sapanjang Oktober. Dimimitian minggu ieu, Sendal Grenada sareng Sandals Kidul Basisir bakal ngabagéakeun para tamu dina 1 Oktober 2020. Saatos léngkah minggu ieu, Sandals Royal Plantation sacara resmi bakal kabuka pikeun tamu tanggal 8 Oktober, dituturkeun ku Pantai Turks & Caicos dina 14 Oktober. gabung ayeuna dibuka: Sendal Grande Antigua, Sendal Montego Bay, Sendal Royal Karibia, Sendal Negril, Sendal Grande St. Lucian, sareng Sendal Kabupaten LaToc, Sendal Royal Barbados, sareng Sendal Barbados mawa total ka 13 resor anu kalebet méwah kabuka di Karibia .

Pikeun nyiapkeun roll-out, pamimpin méwah sadaya-inklusif nyéépkeun sababaraha bulan ngembangna ukuran kasalametan sareng kasalametan anu dipimpin ku industri nalika anggota tim ti jauh-jauh mimiti ngahiji deui pikeun perencanaan strategis. Pelatihan anu kuat dituturkeun pikeun nyertakeun modul-modul maén sareng nambihan sési atikan pikeun mastikeun yén sadayana henteu sampurna saluareun standar nalika aranjeunna nyusun rencana anu langkung seueur pikeun ngabagéakeun para tamu deui: hasilna, Protokol Sandal Platinum Kebersihan anu kasebar.

"Upami aya anu tibalik kana ieu, éta bakal ningali raut anggota tim sareng kabahagiaan aranjeunna pikeun tiasa damel deui," nyatakeun Gordon "Butch" Stewart, Pupuhu Resor Sendal. "Dina awal taun, perjalanan langkung diaksés tibatan kantos, sareng salaku industri, kami ngalaporkeun pendudukan rékaman. Sanaos sadayana, kami janji yén nalika waktosna balik, kami bakal datang deui langkung kuat sareng langkung saé tibatan sateuacanna. Kami reueus nyababkeun jalan pikeun janten resor pangheulana kabuka di Karibia sareng ngagaduhan kamampuan ngabagi protokol urang sareng hotél sanés di daérah éta. Kalayan langkung seueur bukaan di cakrawala, optimisme urang bakal terus tumuh sareng tumuh pikeun taun payun. ”

ANGGOTA TIM & PADULU ANU #BACKTOHAPPY

"Kuring henteu tiasa janten sombong pikeun anggota tim kami dina taneuh," saur Adam Stewart, Wakil Pupuhu Sandals Resorts. "Tanggapan anu urang ngupingkeun ti sémah parantos fenomenal, sareng aranjeunna resep pisan ngumbara deui. Kapercayaan anu parantos dikedalkeun, sareng katengtreman protokol protokol kami masihan aranjeunna ngarasa aman sareng séhat henteu aya hargana. Kusabab ieu, kami parantos nyiptakeun sakedik nyarios yén kami '#BalikToHappy.' Henteu ngan ukur senang urang janten kabuka deui, urang ogé resep ngalakukeun naon anu urang pikaresep pikeun ngalakukeun anu pangsaéna, sareng éta ngajantenkeun tamu-tamu urang bagja. "

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali