24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah wawancara LGBTQ wartos jelema Ngawangun deui kasalametan Spanyol Breaking News piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK USA Breaking News Rupa-rupa Berita video

Ngadamel deui Travel, WTTC, sadaya G-20 Nations sareng 45 CEO ngagaduhan pandangan umum

Ngadamel deui Travel, WTTC, sadaya G-20 Nations sareng 45 CEO ngagaduhan pandangan umum
m1

Ngawangun Deui. Wisata, platform global pikeun pamimpin pariwisata di 120 nagara, ngondang Maribel Rodriguez, Wakil Présidén Déwan Perjalanan sareng Pariwisata Dunya (WTTC), dinten ieu pikeun ngajelaskeun kumaha industri perjalanan sareng pariwisata tiasa salamet tina krisis coronavirus.

Dipimpin ku Dr Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jénderal tina UNWTO, sareng Juergen Steinmetz, Penerbit tina eTurboNews sareng pangadeg ngawangun deui.lancaran, diskusi 45-menit anu direncanakeun lumangsung langkung ti 90 menit kalayan puluhan patarosan anu teu acan sumping.

ngawangun deui
gabung ngawangun deui.lancaran

Éta poko anu panas, sareng WTTC ngalaksanakeunana

WTTC ngagerakkeun anggotana sareng milih 45 CEO ti perusahaan perjalanan sareng pariwisata global anu performa luhur pikeun gabung sareng kepala negara sareng menteri pariwisata di nagara-nagara G-20.

Bangsa G-20 kaasup Argéntina, Australia, Brazil, Kanada, Cina, Perancis, Jérman, India, Indonésia, Italia, Jepang, Républik Koréa, Méksiko, Rusia, Arab Saudi, Afrika Kidul, Turki, Inggris, Inggris Nagara, sareng Uni Éropa.

Prakarsa WTTC dirojong ku Baginda Salman bin Abdulaziz Al Saud, Raja Arab Saudi.

Rencana Persis diungkabkeun ku WTTC kumaha ngamankeun Wisata sareng Pariwisata
G20 & WTTC

Saatos ditaros ku Emmanuel Frimpong, kapala Féderasi Pariwisata Ghana, Raed Habbis, wawangunan ngawangun deui. Perencanaan di Saudi Arabia, ngenalkeun rencana na pikeun ngalibatkeun 1,000 nonoman dina prakarsa kapamimpinan sareng ngondang WTTC janten bagian tina éta.

Dr Taleb Rifai, Co-chairman of rebuilding.travel, pledged to work with his group to present a global-accepted pendekatan to WTTC, jadi industri bisa kaluar ku hiji sora ngahiji. Professor Geoffrey Lipman, pangadeg WTTC sareng tilas Wakil Sekretaris Jénderal UNWTO, ngajanjikeun kerjasama ti SunX, prakarsa global anu dipimpinna ti Malta sareng Bélgia pikeun ngajantenkeun perjalanan anu ramah iklim janten komponén anu diperlukeun tina inisiatip naon waé.

Ngadamel deui Travel, WTTC, sadaya G-20 Nations sareng 45 CEO ngagaduhan pandangan umum

Professor Lipman nyarios:  Inklusifitas mangrupikeun hal anu peryogi urang ngawangun - urang sering nyarioskeunana. Di SUNxMalta kami fokus ngan ukur dina Travel Friendly Iklim sareng ngundang sadayana pikeun ngiringan 2050 Iklim sareng Kelestarian Pendaptaran di www.climatefriendly.travel. Mangrupikeun pendekatan gratis pikeun kéngingkeun jalur karbon, bersih, sareng héjo.

Juergen Steinmetz nawiskeun kerjasama pinuh ti ngawangun deui.lancaran pikeun damel sareng WTTC dina pendekatan anu saé organisasi. Ikrar pangrojong ieu disuarakeun ku Cuthbert Ncube, Ketua Déwan Pariwisata Afrika.

Frank ti IVdx di Indiana, AS, nambihan: Urang peryogi uji coba di bandara anu gancang sareng tepat. Urang ogé kedah nganggo palapis hidrofobik saringan hawa dina kapal terbang. Urang kedah masang pencahyaan 222nm UV dina lift, lobi hotél, beus, angkutan udara, kantor nyéwa mobil pikeun maéhan patogén udara. Ieu leyuran inovatif anu bakal ngajantenkeun perjalanan aman. Abdi tiasa ngadamel bengkel ngeunaan ieu pikeun WTTC. Kuring ngajalankeun perusahaan téknologi biomédis.

Felix Chaila, kapala Déwan Pariwisata Zambia, nambihan: Safari mangrupikeun produk anu sacara alami sosial distanced kalayan résiko minimal pikeun COVID-19. Penerbangan piagam langsung mangrupikeun cara anu saé pikeun ngirangan résiko anu timbul tina penerbangan anu teu dijadwalkeun langsung. Dialog langkung diperyogikeun pikeun ngamangpaatkeun kasempetan ieu.

Gloria Guevara, CEO WTTC, nga-sms saatos acara: Hatur nuhun kana pangrojong anjeun dina ngahancurkeun séktor! Abdi ngahargaan éta.

nonton pidéo na
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.