Upeti Bombshell ku Dr. Taleb Rifai ngeunaan UNWTO sareng Dr. Walter Mzembi

Upeti Bombshell ku Dr. Taleb Rifai ngeunaan UNWTO sareng Dr. Walter Mzembi
bombshell

Pernyataan bombshell ngeunaan UNWTO ku mantan Sekretaris Jéndral Dr. Taleb Rifai ditingali salaku pajeg waktos hirup, sareng kasaksian anu saé ku tilas menteri pariwisata sareng calon UNWTO Dr. Walter Mzembi, anu nembé dibébaskeun ku Pengadilan Tinggi Zimbabwé dina tuduhan korupsi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. A tinjauan bom ku Dr Taleb Rifai ngeunaan UNWTO sareng Dr Walter Mzembi
  2. Dr Mzembi, tilas menteri Pariwisata pikeun Zimbabwé sareng tilas calon Sekretaris Jéndral UNWTO dipendakan henteu kaliru kana kerjasama anu aya hubunganana sareng acara UNWTO
  3. Sekretaris Kénya pikeun Pariwisata sareng Margasatwa nyarios: Salamet ka Dr. Mzembi - akhirna dibales

Pernyataan bombshell ku tilas dua istilah UNWTO Sekretaris Jenderal Dr Taleb Rifai ditempo salaku upeti hirupna jeung kasaksian éndah ku urut menteri pariwisata jeung urut Calon UNWTO Sekretaris Jéndral Dr Walter Mzembi.

Tilas Sékretaris Jénderal UNWTO kanggo nyarios dina ATM Virtual
Tilas Sékretaris Jéndral UNWTO Dr Taleb Rifai

Mzembi nembé dibébaskeun ku pengadilan tinggi Zimbabwé ku tuduhan korupsi, anu samentawis ngeureunkeun karir politikna sareng maksa anjeunna diasingkeun.

Pimpinan pariwisata ti sakumna dunya parantos ngucapkeun ucapan salamet ka mantan menteri pariwisata Dr. Walter Mzembi kusabab parantos henteu salah dina perburuan kajahatan anu aya hubunganana sareng UNWTO di nagara asal na, Zimbabwé.

Tilas Sékretaris Jénderal PBB Dr Taleb Rifai ngagaduhan pernyataan bom ngeunaan pamaréntahan UNWTO anu ayeuna sareng bencana anu urang saksian ayeuna.

"Kuring bungah ningali ieu. Ningali maju ka terus-terusan kapamimpinan anjeun dina pariwisata global", tambah Menteri Pariwisata Jamaika Edmund Bartlett. Hon Bartlett ogé pupuhu pikeun Déwan Daerah UNWTO pikeun Amérika.

Saur anjeunna: Kuring resep pisan yén Dr. Walter Mzembi parantos dibebaskeun sacara adil. Saéstuna anjeunna juara anu hadé pikeun pariwisata sareng netepkeun Zimbabwé salaku pusat kapamimpinan pamikiran sareng rujukan pikeun prestasi pariwisata di Afrika.


Peran Walters dina mainstreaming pariwisata salaku supir leres tumuh ékonomi sareng nyiptakeun padamelan ogé sohor di UNWTO sareng diskusi pariwisata sanés di saluruh dunya.

Kami percanten akalna anu lantip sareng ketatitas akademikna moal leungit ka bumi asalna, anjeunna resep pisan.

Upeti Bombshell ku Dr. Taleb Rifai ngeunaan UNWTO sareng Dr. Walter Mzembi
CEO Gloria Guevara WTTC


Gloria Guevara, présidén sareng CEO Déwan Perjalanan sareng Pariwisata Dunya (WTTC) ngawartoskeun eTurboNews, yén Walter Mzembi saé saé pisan, nambihan: "Salam pikeun kuring."

Louis D'Amore, pangadeg, sareng présidén di Institut Internasional pikeun Perdamaian Ngaliwatan Pariwisata (IIPT) nyatakeun yén UNWTO bakal ngagaduhan tempat anu langkung saé, upami Dr. Mzembi bakal kapilih, sakumaha anu kedahna.

Upeti Bombshell ku Dr. Taleb Rifai ngeunaan UNWTO sareng Dr. Walter Mzembi
Hisham Zaazou, tilas Menteri Pariwisata Mesir

Hisham Zaazou, urut menteri pariwisata Mesir, ngawartoskeun eTurboNews.

Saé. Liputan anu saé sareng ucapan salamet ka sobat Walter, anu ogé nganjang ka Mesir salaku tamu kuring sababaraha taun ka pengker sareng maénkeun peran anu saé dina hubungan éta. Salam hormat kuring ka anjeunna sareng kulawargana kanggo dinten anu langkung saé.

Henteu aya nanaon, anu paling luhur dina pernyataan ku sékrétaris jénderal UNWTO Dr Taleb Rifai. Dr Rafet nyerat pernyataanna ti bumi di Yordania.

Upeti Bombshell ku Dr. Taleb Rifai ngeunaan UNWTO sareng Dr. Walter Mzembi

Dr Mzembi terharu nalika nampi pernyataan mantan Sekretaris Jenderal sareng nyarios: "Dr. Pernyataan Rifai mangrupikeun penghormatan saumur hirup sareng kasaksian anu saé.

Dr. Rifai nyerat:
Nalika kuring mimiti patepung sareng Walter Mzembi kuring ngarasa kuring kenal lalaki hébat sareng, manusa anu saé.

Naon anu dimaksud kaputusan dinten éta pikeun kuring nyaéta tungtungna anu leres kedah sareng bakal menang, henteu kedah sabaraha lami.

Walter tungtungna diberesihan ku rayatna nyalira. Ieu, pikeun kuring, mangrupikeun pangakuan kana sadaya kontribusina pikeun nagara na sareng rayatna. Kuring salawasna percanten ka anjeunna.

Kusabab urang mimiti damel babarengan dina rapat umum UNWTO di Victoria Falls anu saé, kuring terang anjeunna ngalakukeun anu pangsaéna dina kaayaan anu sesah.

Kuring geus katempo ieu sababaraha kali, nalika batur wani nyandak resiko, pikeun meunangkeun hal, anjeunna atanapi manehna salawasna risking dituduh lampah salah.

Maén aman henteu pernah réngsé. Jalma kedah nyandak résiko pikeun ngatasi watesan sistem, sareng éta anu leres dilakukeun ku Walter. Lalaki anu wani, Anjeunna sanés ngan ukur Zimbabwean anu alus tapi urang Afrika anu saé sareng gagah.

Ngan anu kuring hanjelu nyaéta nalika anjeunna janten Sekretaris Jénderal UNWTO, dina 2017, kuring henteu cukup ngadukung anjeunna. l ieu mayungan kaputusan Déwan Eksekutif. Hasilna nyaéta musibah anu urang saksian ayeuna. Ayeuna, kuring terang yén teu tiasa percanten kana kaputusan sapertos kitu. Sapertos Walter, kuring kedahna polah wani sareng nangtung kana kapercayaan kuring, sareng henteu nuturkeun buku ku surat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.