Air Selandia Anyar kampak hiber Los Angeles-London, nutup basa awak kabin London

Air New Zealand nutup pangkalan awak kabin London
Air New Zealand nutup pangkalan awak kabin London

Air New Zealand parantos nyandak kaputusan pikeun ngiringan panutupan pangkalan awak kabin London na tina 130 pramugari hiber kusabab pangaruh COVID-19 sareng larangan perjalanan anu ditumpukeun ku pamaréntah di panjuru dunya.

Awak kabin anu berbasis di London bakal ngoperasikeun layanan akhirna dina rute dina 20 Maret (ex Los Angeles). Awak awak anu berbasis di Selandia Anyar bakal ngoperasikeun hiber sésana dina 21 Maret. Rute bakal ditunda dugi ka 30 Juni.

Air Selandia Anyar parantos ngarencanakeun nutup markas awak kabin kalayan ditarikna tina rute dina Oktober 2020.

Manajer Umum Air Selandia Anyar Kabin Awak Crew Leeanne Langridge nyatakeun yén ieu waktos teu pernah aya sateuacanna pikeun maskapai sareng sababaraha minggu ka pengker parantos nampilkeun jaman anu teu pikasieuneun pikeun seueur padamel.

"Watesan perjalanan anu ningkat kusabab COVID-19 gaduh pangaruh anu signifikan dina pemesanan sareng pembatalan hiber. Sanaos ieu mangrupikeun kaputusan anu sesah, penting urang nyandak tindakan ayeuna pikeun ngatur Air Selandia sacara tanggung jawab dina jaman anu sesah ieu pikeun ngajaga maskapai nasional anu pas pikeun masa depan.

"Awak kabin kami anu berbasis di London parantos teras-terasan. Aranjeunna konsistén nyayogikeun jasa teladan ka konsumén urang sareng kami tetep tetep bangga ku basa. Prioritas kami ayeuna nyaéta ngadukung jalma-jalma sareng kami bakal damel babarengan sareng aranjeunna sareng unionna. "

Baheula dina saminggu, Air Selandia Anyar ngumumkeun yén éta nalungtik basis biaya na salaku réspon kana COVID-19 sareng damel sareng serikat kerja dina sababaraha ukuran pikeun ngirangan tagihan tenaga kerja na ku 30 persén.

Maskapai na nempatkeun dirina kana perdagangan lirén dina Senén pikeun ngamungkinkeun waktosna pikeun pinuh menilai pangaruh operasional sareng kauangan tina larangan perjalanan global. Eureunan dagang tetep aya dina tempatna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov