Air New Zealand hoyong anjeun nginum kopi anjeun sareng tuang cangkir kopi anjeun

Air New Zealand hoyong anjeun nginum kopi anjeun sareng tuang cangkir kopi anjeun
Air New Zealand hoyong anjeun nginum kopi anjeun sareng tuang cangkir kopi anjeun

Air Selandia Anyar parantos ngamimitian nguji cangkir kopi anu tiasa didahar sareng konsumén dina hawa sareng di darat sabab ngajajah cara anu énggal sareng inovatif pikeun nohonan tantangan kelestarianana.

Maskapai ayeuna nyayogikeun langkung ti dalapan juta gelas kopi unggal taun.

Pangalaman Pelanggan Senior Senior Selandia Anyar Niki Chave nyarios yén sanaos cangkir maskapai ayeuna tiasa dikompost, tujuan akhirna nyaéta ngaleungitkeun ieu total tina tempat tumpukan.

"Kami parantos damel sareng kerjasama sareng perusahaan Selandia Anyar 'twiice' pikeun ngajajah masa depan cangkir kopi anu tiasa didahar, anu raoseun vanili sareng tahan bocor. Cangkirna parantos kasohor ku konsumén anu parantos nganggo ieu sareng kami ogé parantos nganggo cangkir salaku mangkok pencuci mulut, "saur Ibu Chave.

Pendiri pendiri 'twiice', Jamie Cashmore nyatakeun yén cangkir anu tiasa didahar tiasa ngagaduhan peranan anu penting dina nunjukkeun ka dunya yén cara-cara pengemasan anu énggal sareng inovatif tiasa kahontal.

"Hebat pisan yén Air Selandia Anyar parantos damel sareng kami pikeun méréskeun ka para nasabah sareng dunya yén sakedik kapinteran sareng inovasi Kiwi tiasa mangaruhan pisan kana lingkungan bari sakaligus nganteurkeun pangalaman palanggan anu saé pisan sareng ngeunah , "Saur Mr Cashmore.

Mr Cashmore nyatakeun 'twiice' damel pikeun ngalegaan kisaran tuang na sareng ngaharepkeun ngagulung produk énggal taun payun.

Percobaan 'twiice' edible cup nyokong saklar Air New Zealand pikeun cangkir berbasis pepelakan dina pesawat sadaya sareng di tempat istirahat. Cangkir dumasar pepelakan didamel tina kertas sareng jagong tibatan plastik, anu ngamungkinkeun cangkir janten rusak dina komérsial komérsial. Pindah kana cangkir dumasar pepelakan diperkirakeun nyegah sakitar 15 juta cangkir badé ka TPA taunan. Maskapai ieu ogé ngadorong palanggan pikeun nyandak cangkir anu tiasa dianggo deui dina pesawat na kana ruang tunggu na.

Cik Chave nyatakeun maskapai éta bakal tetep nyobian cangkir kopi anu tiasa didakan 'twiice's' sareng damel sareng perusahaan sareng mitra sanésna pikeun ngajalajah skala skala anu tiasa ngajantenkeun produk jangka panjang anu tiasa dianggo pikeun maskapai éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov