Kirimkeun Artikel anjeun

Profesional PR anu disatujuan diidinan unggah tulisan sareng siaran pers gratis.

Anjeun peryogi kode otorisasi pikeun ngahindarkeun spam) pikeun neraskeun. Kode ieu bakal valid dugi bewara salajengna.


TEU DITERIMA pikeun sinyalna complimentary ku sumber PR dipercaya

  • sanés hartosna ngamajukeun, atanapi ngiklankeun
  • teu nyebut ongkos hawa, ongkos, nelepon meuli, jualan, pernyataan nu teu patali jeung eusi release.
  • Taya tumbu promosi.
  • Entong ngulang sékrési sareng eusi anu sami
  • Pernah bersaing sareng pilihan komérsial urang

Ditarima

  • Bukaan (Hotel, Bandara, Perusahaan, jst)
  • Rute Airline Anyar
  • Investasi sareng pamekaran
  • Parobihan manajemén luhur


Teu aya jaminan cakupan. Eusi anu dikintunkeun tiasa diulang sareng ditulis deui ku éditor kami. Tuturkeun Tumbu, ngaran, poto, video bisa ditinggalkeun kaluar.

Eusi Anjeun Tandaan PREMIUM:

Nalika ngirimkeun eusi anjeun pariksa kategori "PREMIUM” babarengan jeung kategori séjén luyu. Urang bakal tagihan $200.00.

  • Ngarasa Luncat nyebut Ngaran, kaasup do-follow link, advertorial wording.
  • Kami bakal nyiptakeun vérsi audio sareng pidéo YOUTUBE audio
  • Kaasup: Bewara Push, média sosial anu diperpanjang, tarjamahan sareng inklusi basa asing, sindikasi, aplikasi warta pegatna, milarian anu diperpanjang sareng agrégator warta .inklusi.
  • Panalungtik pikeun SEO
  • Kami bakal nagih ongkos pangurangan $200.00 pikeun eusi anu anjeun parantos ditandaan kategori "PREMIUM"

Kirimkeun artikel anjeun:

[kiriman-kiriman-pengguna]