Kategori - Berita Asosiasi Perjalanan

Berita ngeunaan organisasi perjalanan sareng asosiasi sareng asosiasi.
Berita kalebet pembaruan ngeunaan UNWTO, WTTC, ETOA, ICTP, Dewan Pariwisata Afrika, ASTA, USTOA, PATA, Organisasi Pariwisata Pasipik Kidul, DRV sareng seueur deui.