24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)

Kategori - Berita Asosiasi

Berita ngeunaan organisasi perjalanan sareng asosiasi sareng asosiasi.
Berita kalebet pembaruan ngeunaan UNWTO, WTTC, ETOA, ICTP, Dewan Pariwisata Afrika, ASTA, USTOA, PATA, Organisasi Pariwisata Pasipik Kidul, DRV sareng seueur deui.