Avianca Brasil Ngaluncurkeun Rute Panumpang Kahiji AS di Rajana

avianca_brasil_photo1
avianca_brasil_photo1

Avianca Brasil, salah sahiji maskapai panggedéna sareng paling gancang di dunya, ngumumkeun debut penerbangan panumpang nonstop sapopoé antara São Paulo (GRU) sareng Miami (MIA), dimimitian Jumaah 23 Juni 2017. Peluncuran usum panas anu diantisipasi ieu nandaan maskapai ngenalkeun heula rute panumpang ka tujuan Amérika Serikat sareng ngan kadua na di luar Amérika Kidul. Avianca Brasil parantos ngaoperasikeun jasa angkutan barang di Bandara Internasional Miami ti saprak 2015.

Penerbangan bakal dilayanan ku pesawat Airbus A330-200, anu ngagaduhan 238 panumpang sareng ngonpigurasi kana dua kelas jasa: 32 korsi dina Bisnis sareng 206 di Ékonomi.

"Di Avianca Brasil, kami ngalaman transisi anu pikaresepeun sareng siklus pertumbuhan anyar kana operator anu langkung kuat, langkung dewasa sareng langkung kompetitif," saur Frederico Pedreira, Présidén Avianca Brasil, anu mangrupikeun anggota Star Alliance anu bergengsi. "Kusabab konséntrasi seueur urang Brazil anu nganjang sareng cicing di Florida Kidul, kami mutuskeun pikeun ngaluncurkeun operasi jarak jauh dina waktos ayeuna kusabab urang ngartos yén aya kasempetan bisnis anu saé sareng kasempetan kanggo nyayogikeun jasa anu saé pikeun wisatawan internasional."

Avianca Brasil reueus ka armada bungsu di Amérika Latin sareng dibédakeun pikeun nyayogikeun jasa unggulan, ruang legang anu cekap, sistem hiburan masing-masing, tuang gratis sareng program kasatiaan Amigo.

Pelanggan kelas bisnis ditawarkeun pangalaman anu ditingkatkeun kalebet ménu premium sareng peralatan amenity. Susunan tempat duduk 1-2-1 mastikeun privasi sareng kanyamanan anu langkung ageung; korsi ngagoler kana posisi sapinuhna datar. Dina panempatan aranjeunna, wisatawan premium ngaraosan sistem hiburan on-demand canggih, kalayan rupa-rupa pilem, serial TV sareng gim, tiasa ditingali dina layar sentuh 15 inci. Korsi ogé ngagaduhan panel kontrol, lampu bantu, tabel dukungan, sambungan USB, outlet listrik sareng istirahat sirah anu tiasa diatur.

Dina Ékonomi, anu ngonpigurasi dina susunan 2-4-2, panumpang tiasa ngamangpaatkeun sistem hiburan masing-masing dilengkepan monitor layar sentuh 9 inci, ditambah kadali jarak jauh, toko listrik, palabuhan USB, sareng sésa sirah sareng suku anu tiasa diatur. Jet anyar ogé ngagaduhan téknologi pencahyaan LED anu panganyarna, dirancang pikeun nyayogikeun pangalaman perjalanan anu raoseun.

Penerbangan anu kabeungkeut Miami, Flight 8510, angkat ka Sao Paulo (GRU) Jumaah, 23 Juni 2017 tabuh 11:55 pm, badarat di MIA jam 7:25 enjing Sabtu, 24 Juni 2017. Hiber 8511 angkat ka MIA jam 6: 55 pm 24 Juni, dugi ka Brazil tabuh 4:30 enjing Minggu, 25 Juni (waktos lokal). Engké usum panas ieu, perusahaan ngarencanakeun ngaluncurkeun rute panumpang São Paulo - Santiago sareng pesawat A330 anu énggal.

MIA ayeuna ngaladénan rata-rata 71 penerbangan panumpang non-stop mingguan ka dalapan kota di Brazil, anu panglobana tina bandara AS. Avianca Brasil bakal janten maskapai katilu bandara anu ngaladénan Brazil, pasar internasional top MIA di 2015 kalayan langkung ti 2.1 juta total panumpang.

"Kami ngahargaan yén Avianca Brasil parantos milih rék dilegakeun operasina di MIA, sareng ogé ngajantenkeun Miami jalur panumpang kahijina di luar Amérika Kidul," saur Diréktur Penerbangan Miami-Dade Emilio T. Gonzalez. "Nalika urang teras-terasan ngudag ruteu di daérah anu teu acan dipetakeun di sakumna dunya, urang ogé damel pikeun nguatkeun layanan udara di daérah-daérah urang Amérika Latin sareng Karibia."

Tiket ka hiber langsung Avianca Brasil urang ti Miami ka São Paulo sayogi di www.avianca.com.br, ngalangkungan agénsi perjalanan atanapi perwakilan penjualan perusahaan (GSAs) di Amérika Serikat:

Miami: 1-844-823-4919
BARU YORK: 1-800-380-6541
LOS ANGELES: 1-310-220-2141

Ngeunaan Avianca Brasil
Avianca Brasil parantos janten maskapai anu dijadwalkeun ti saprak 2002. Ayeuna, maskapai ieu ngalayanan 23 tujuan domestik sareng dua tujuan internasional kalayan 235 keberangkatan sadidinten, ngaoperasikeun 49 pesawat Airbus - armada bungsu di Amérika Latin. Avianca Brasil mangrupikeun operator anu munggaran di Amérika Kidul anu ngamungkinkeun aksés internét dina kapal terbang kapal sareng salah sahiji panaratas dina operasi Amérika Latin di A320neo modern. Diantara kaunggulan ieu aya program kasatiaan Amigo, anu ngagaduhan 4 juta nasabah anu kadaptar. Salaku anggota Brasil di Star Alliance, jaringan maskapai global pangageungna, Avianca Brasil nyambungkeun panumpang ka langkung ti 1,300 bandara di dunya ngalangkungan 27 mitra internasional na. Kanggo inpormasi lengkep, mangga aksés: www.avianca.com.br, tuturkeun @AviancaBrasil dina Twitter sareng gabung sareng Avianca Brasil dina Facebook.

Kanggo patarosan média, mangga kontak:
Rachel Pinzur / Suanny Garcia
Telp: 305-725-2875 / 305-632-8272
surélék: Rachel@PinzurPR.com / Suanny@PinzurPR.com

Avianca Brasil
Telp: +55 (11) 3475-8012
surélék: imprensa@avinca.com.br

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.