24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)

Kategori - Déwan Pariwisata Afrika

Warta sareng pembaruan aya hubunganana sareng anggota Déwan Pariwisata Afrika.  
Naon anu penting pikeun Industri Wisata sareng Pariwisata Afrika.
Ngajantenkeun Afrika tempat tujuan pikeun tamu internasional.

Berita Asosiasi Déwan Pariwisata Afrika resmi.