Boeing tim sareng Étiopia Airlines pikeun misi bantuan kamanusaan

Boeing tim sareng Étiopia Airlines pikeun ngabantosan anu peryogi
Boeing tim sareng Étiopia Airlines pikeun ngabantosan anu peryogi

Boeing padamelan sareng Ethiopian Airlines pikeun nganteurkeun barang-barang kamanusaan anu diperyogikeun pisan ka organisasi di seluruh Étiopia.

Maskapai ieu ngintunkeun Dreamliner anyar 787 ti Charleston Kalér, Karolina Kidul dina bulan Désémber sareng ngamuat jet sareng 34,000 pon buku sareng 5,800 pon perlengkapan sakola, pakean sareng pasokan médis pikeun hiber ka Addis Ababa.

"Kami bagja bermitra sareng Boeing pikeun ngangkut barang-barang kamanusaan dina penerbangan pangiriman kami ti Amérika Serikat," saur CEO Ethiopian Airlines Group Tewolde GebreMariam. "Salaku warga perusahaan anu tanggung jawab, urang nyandak tanggung jawab urang ka masarakat sacara serius sareng salawasna ngusahakeun nyumbangkeun pangsa urang kana pangembangan sosial ékonomi nagara-nagara di sakumna dunya."

Organisasi Ethiopia Reads bakal ngintun buku sareng perlengkapan sakola ka perpustakaan-perpustakaanna di Étiopia anu ngalayanan 100,000 murangkalih unggal taun. Pasokan médis, pakean sareng produk kabersihan bakal dikirimkeun ka pakaitna Pengembangan Mary Joy, anu ngabantosan awéwé sareng nonoman ngagaduhan katerampilan anu diperyogikeun pikeun kaluar tina kamiskinan.

Hiber Désémber nuturkeun hiber deui dina bulan Nopémber nalika maskapai maskapai Étiopia 787 Dreamliner nyandak langkung tina 11,000 pon pakean, barang kabersihan diri sareng pasokan médis ti Karolina Kidul anu badé ka Bumi Mekédia pikeun Orang Tua dan Pikiran Mental dan Rumah Sakit St. Paulus.

Penerbangan éta mangrupikeun bagian tina Program Hiber Pangiriman Kamanusaan Boeing, kolaborasi antara Boeing, palanggan sareng organisasi anu teu pamaréntah, anu nganteurkeun bantuan kamanusaan di panjuru dunya. Program parantos nganteurkeun langkung ti 1.6 juta pon pasokan kamanusaan dina langkung ti 200 penerbangan di sadunya ti saprak penerbangan perdana di 1992. Dugi ka ayeuna, Boeing parantos bermitra sareng Ethiopian Airlines ngeunaan 39 penerbangan pangiriman kamanusaan, nganteurkeun langkung ti 266,000 pon suplai ka organisasi di Étiopia.

"Ngalangkungan Program Hiber Pangiriman Kamanusaan Boeing, sareng kerjasama anu caket sareng nasabah sapertos Ethiopian Airlines sareng organisasi amal di seluruh dunya, kami nyayogikeun sumber daya anu penting sareng sering nyalametkeun pikeun anu peryogi," saur Cheri Carter, wakil presiden Boeing Global Engagement. "Kami tiasa ngalakukeun langkung seueur nalika urang damel babarengan, sareng Boeing komitmen pikeun neraskeun kamitraan sapertos kieu."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov