24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Kapuloan Virgin British (BVI) Ngabobol beja

Ngabobol berita ti British Virgin Islands (BVI) - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kaamanan, Kaamanan, Berita, sareng Tren.

Warta ti Kapuloan Virgin British (BVI) Wisata & Pariwisata Warta pikeun anu datang. Kapuloan Virgin British, bagian tina hiji nusantara vulkanik di Karibia, mangrupikeun daérah luar negeri Inggris. Mangrupikeun 4 pulau utama sareng seueur anu langkung alit, éta dipikaterang ku pantai na anu dijajar karang sareng salaku tujuan kapal pesiar. Pulo panggedéna, Tortola, mangrupikeun ibukota, Road Town, sareng Taman Nasional Sage Mountain anu ngeusi hutan hujan. Di Pulo Virgin Gorda nyaéta tempat Mandi, labirin batu-batu di sisi pantai.