24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Cabo Verde Breaking News

Megatkeun berita ti Cabo Verde - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Wisata Cabo Verde Wisata & Pariwisata pikeun nu datang. Cape Verde atanapi Cabo Verde, sacara resmi Républik Cabo Verde, mangrupikeun nagara kapuloan anu sumebar di Nusantara 10 pulau vulkanik di Samudra Atlantik tengah. Éta mangrupikeun bagian tina ékorégén Macaronesia, sareng Azores, Canary Islands, Madeira, sareng Savage Island.