24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Kanada Ngalanggar Warta

Megatkeun berita ti Kanada - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Kanada mangrupikeun nagara di beulah kalér Amérika Kalér. Sapuluh propinsi sareng tilu daérah na dugi ti Atlantik dugi ka Pasipik sareng kalér kana Samudra Arktik, ngalangkungan 9.98 juta kilométer pasagi, ngajantenkeun nagara kadua pangageungna sadunya ku total luasna.